Made in Italy

Aanpasbare elektrische radiator in marmerpoeder Made in Italy - Lineep

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: LINEEP
€ 1.666,23 € 2.082,79 -20%
Materiaal marmer stof
Levertijden 4 werkweken

1e ecologische elektrische radiator ter wereld aanpasbaar in glad marmerpoeder Gemaakt in Italië.

Deze elektrische radiator gemaakt van glad marmerpoeder met een draadloze magnetische thermostaat die de bereikte temperatuur regelt door het energieverbruik te verminderen, is volledig in Italië geproduceerd en combineert design, functionaliteit en technologie om een gastvrije ervaring van welzijn te bevorderen.
De combinatie van vakmanschap en duurzame technologie geeft leven aan een exclusief en nauwgezet productieproces, waarbij het doel wordt nagestreefd om een efficiënt , ecologisch en reactief product te creëren als het gaat om veranderingen in de omgevingstemperatuur.

In feite is dit product afkomstig van gepatenteerde systemen die gericht zijn op duurzame verwerking , waarbij sterk rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. De marmerpoeders zijn het natuurlijke resultaat van het snijden van marmer en worden geagglomereerd door middel van een hoofdzakelijk op water gebaseerde behandeling en worden enkele dagen met rust gelaten om het vocht volledig te verwijderen. Vervolgens wordt een beschermende lak aangebracht met duurzame en recyclebare waterige producten, waardoor het gebruik van een minimale hoeveelheid energie wordt gegarandeerd.

Het verwarmde handdoekrek kan worden aangepast met de afbeelding, het ontwerp of het logo van uw voorkeur, zodat het het beste past bij elke ontwerpvereiste en de huiselijke of contractomgeving uniek en persoonlijk maakt. De afbeelding die de klant wil gebruiken om af te drukken, moet minimaal 750 DPI hebben en een grafisch ontwerp wordt hem ter goedkeuring toegestuurd.

Deze radiator is voorzien van een verwarmingssysteem dat warmte afgeeft door middel van straling en deze gelijkmatig en emissievrij door het hele huis verdeelt. Deze procedure zorgt voor een comfortabele en gecontroleerde omgevingstemperatuur die bijzonder schone lucht garandeert, vrij van stof.

Verkrijgbaar in 6 verschillende maten, dit meubel is geschikt om de stijl van elke omgeving te completeren met design en functionaliteit, en garandeert een sterke weerstand , gemakkelijke montage en flexibele inrichting aangezien het verkrijgbaar is in verticale en horizontale versies, met 3 soorten technologie tussen elektrisch, hydronisch en hybride.

Beschikbare maten:
  • Hoogte 1110 x Lengte 300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 350;
  • Hoogte 1800 x Lengte 300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 500;
  • Hoogte 1100 x Lengte 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 600;
  • Hoogte 1500 x Lengte 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 1000;
  • Hoogte 1800 x Lengte 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 1400;
  • Hoogte 860 x Lengte 550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 500.

NB : de radiator is ontworpen voor verticale of horizontale montage, specificeer de gekozen montage bij bestelling.
Inclusief draadloze thermostaat voor temperatuurregeling. Ventielen en accessoires niet inbegrepen, op aanvraag verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief