Made in Italy

Elektrische wandradiator in modern aluminium 1000 W - 100 lijnen

  • Made in Italy
  • Code: 100RIGHEELEC
€ 2.526,32 € 3.157,90 -20%
Materiaal aluminium
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Moderne elektrische design aluminium wandradiator, gemaakt in Italië.

Deze elektrische radiator heeft een modern design waarbij de echte hoofdrolspeler de architectuur is, gekenmerkt door lijnen met een afwisselend ritme die lichtspelen en dialogen met de omringende ruimte creëren.
Het is een aluminium radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, de zoektocht naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact maar ook in de productiefase.

Verkrijgbaar in verschillende maten:
  • H 1200 x L 293 x Inter. 46 mm x Opbrengst w 400;
  • H 1500 x L 293 x Inter. 46 mm x Opbrengst w 400;
  • H 1800 x L 293 x Inter. 46 mm x Opbrengst w 700;
  • H 2000 x L 293 x Inter. 46 mm x Opbrengst w 1000.
De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Eenfasige 230 volt voeding. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die aanwezig in het vervolgkeuzemenu; ontdek het door het formulier in te vullen voor informatie of een vrijblijvende offerte. Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening met dagelijkse / wekelijkse programmering en een 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en antiroest ter bescherming van het systeem.

De kamerthermostaatkit met dagelijkse / wekelijkse programmering en radiofrequentie-ionenontvanger voor wanddozen is op aanvraag verkrijgbaar.
De versie met hydraulische of gemengde of horizontale installatie van de radiator is ook beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

NB: De handdoekhouder en de kleerhanger zijn ook beschikbaar , niet bij de prijs inbegrepen. Vraag ze aan door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief