Made in Italy

Essenhouten eettafel en 4 stoelen inbegrepen Made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: RAFAEL4
€ 3.972,77 € 4.965,96 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Hout
Materiaal van de basis Hout
Structuur materiaal Hout
Materiaal achterkant Hout

Uitschuifbare salontafel in essenhout met 4 Made in Italy stoelen.

Uitschuifbare binnentafel in hartkleurig geborsteld essenhout met gevormde hoeken . De "worn effect" gelakte meidoornkleurige poten zijn in massief hout gedraaid en met elkaar verbonden door een massief houten band. Het product is volledig gemaakt in Toscane met gebruik van hoogwaardige materialen en wordt geleverd met 2 verlengstukken van elk 50 cm waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

De 4 bijgeleverde stoelen hebben een "worn effect" meidoornkleurige essenhouten structuur en een haardkleurige houten zitting.

Deze collectie tafels bevat producten met een exclusief design met behoud van een klassieke Toscaanse smaak die over de hele wereld gewild is. Desondanks zijn de producten eigentijds met behoud van een strikt ambachtelijk en traditioneel handmatig proces .

De kwaliteit van de materialen, de minutieuze controles en de tienjarige ervaring in de sector staan garant voor hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid.
Alle tafels worden geleverd met een certificaat van echtheid , dat de gebruikte houtsoort en de herkomst bevestigt.

Afmetingen :
  • tafel: L 140 x D 90 x H 80;
  • stoel: L 43 x H 89 cm

NB : Het blad en het onderstel zijn op aanvraag verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De tafel is verkrijgbaar in andere maten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief