Garden Daybad in Polyrattan Fiber 2 Elements - Vrouw

  • Code: DONNA1
€ 2846,08 € 3557,60 -20%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 130
Hoogte (cm) 70
Zithoogte (cm) 44

Ligstoel voor buiten van handgeweven polyrattanvezel.

De structuur van dit outdoor daybed is gemaakt met een gepoedercoat aluminium frame , waarop de hoogwaardige 3 mm dikke Polyrattan vezel van het merk Rehau met de hand is geweven . De zit- en rugkussens worden meegeleverd in de standaard witte kleur.

Dit ligbed kenmerkt zich door een afgerond ontwerp en een volledige weving. De zachte en golvende volumes passen perfect bij de grote zitting waardoor u optimaal kunt ontspannen. Het Donna dagbed bestaat uit twee complementaire elementen die naar wens gecombineerd kunnen worden tot een enkele chaise longue of twee aparte stoelen, afhankelijk van de gelegenheid.

De weefstijl is verfijnd en delicaat en samen met de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de beslissende vormen maken deze stoel perfect voor binnen- en buiteninrichting, zowel in privé- als contractomgevingen zoals terrassen, veranda's, tuinen, maar ze vinden ook een perfecte plaatsing bij het zwembad.
De hoogwaardige materialen die bij de vervaardiging van dit product zijn gebruikt, zijn dankzij de certificering van de verweven vezels bestand tegen slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

De afwerking van dit artikel is standaard verkrijgbaar in White Wash en Bronze .

De afmetingen zijn:

  • Lengte : 180 cm ; Diepte: 130 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 44cm
Let op : Het is mogelijk om de kussens te personaliseren in een groot aantal stoffen en kleuren.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro