Garden Daybad in Polyrattan Fiber 2 Elements - Vrouw

  • Code: DONNA1
€ 3.163,46 € 3.954,32 -20%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 130
Hoogte (cm) 70
Zithoogte (cm) 44

Ligbed voor buiten van handgeweven polyrotanvezel.

De structuur van dit outdoor daybed is gemaakt met een gepoedercoat aluminium frame , waarop de hoogwaardige 3 mm dikke polyrotanvezel van het merk Rehau met de hand is geweven . De zit- en rugkussens zijn standaard in de kleur wit.

Dit ligbed kenmerkt zich door een afgerond design en een volle weving. De zachte en golvende volumes gaan perfect samen met de grote zitting waardoor u optimaal kunt ontspannen. Het Donna daybed bestaat uit twee complementaire elementen die naar believen kunnen worden gecombineerd tot een enkele chaise longue of twee aparte stoelen, afhankelijk van de gelegenheid.

De weefstijl is verfijnd en delicaat en samen met de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de beslissende vormen maken deze stoel perfect voor binnen- en buiteninrichting, zowel in privé- als contractomgevingen zoals terrassen, veranda's, tuinen maar ze vinden ook een perfecte plaatsing aan het zwembad.
De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om dit product te vervaardigen, dankzij de certificering van de verweven vezel, zijn bestand tegen slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

De afwerking van dit item is standaard verkrijgbaar in White Wash en Bronze .

De afmetingen zijn:

  • Lengte : 180cm ; Diepte: 130 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 44cm
NB : Het is mogelijk om de kussens te personaliseren in een breed scala aan stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief