Made in Italy

Heldere buitenvaas in modern design polyethyleen - Skin by Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 70302EXTSKIN
€ 935,27
Maatregelen De inf. 33 L sup. 60 Hoogte 120 cm
Levertijden 3/4 werkweken

Moderne lichtgevende vaas voor buiten in transparant polyethyleen en gemaakt in Italië.

Ontwerp: en & is Studio
Skin is een familie vazen met een lineaire vorm, de charme gaat schuil achter de textuur die de wens oproept om ze aan te raken. De exclusieve afwerking is geïnspireerd door de observatie van de details van de natuurlijke omgeving die ogenschijnlijk onzichtbare maar niet onbelangrijke details en geometrieën onthult: alles heeft zijn eigen huid. Skin, is de vazenfamilie waarin de Myyour-collectie is geïntegreerd. Bodembevestigingsplaat meegeleverd.
Er zijn twee maten beschikbaar: S van 55 cm diameter bij 60 cm hoogte en L van 60 cm diameter bij 120 cm hoogte. In beide gevallen is het gat voor het inbrengen van de plant altijd 32x32x23.5H cm.
Nu, dankzij de zuinige verlichting van maar liefst 32 W (niet inbegrepen), straalt ook de Myyour vazencollectie met een eigen licht.
Verlichting: E27 32W 230V 50 / 60Hz (niet meegeleverd)
Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour-producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy®, ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy®, een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro