Polyethyleen Garden fauteuil met de hand geweven Tsjaad

  • Code: CHAD POLTRONCINA
€ 981,49 € 1.226,86 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L.62 cm x P.62 cm x 88 cm x H. tot h. sessie 47,5 + 4 cm x 67 cm h.bracciolo
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 12
Polyethyleen Garden fauteuil met de hand geweven Tsjaad
Tsjaad is een tuin stoel, oorspronkelijk ontworpen, gebouwd door vakmensen.
Een perfecte stoel voor degenen die graag om buiten te blijven ondanks dat het niet met veel ruimte.
Tsjaad heeft een aluminium frame en een ronde polyetheenstructuur 3 mm, volledig gevlochten met de hand, die in verschillende afwerkingen: koffie, honing of wit.
Compleet met een 'polyurethaanschuim. De bekleding bestaat uit een zitkussen Tempotest gecoat doek, bestand tegen water en UV-stralen en in verschillende chromatische variaties tint verenigd.
Informele zij elegant, deze stoel dankzij de afgeronde en omhullende vorm zal uw buitenruimte zeer gastvrij en ontspannen te maken
Kies de afwerking van het perceel u graag wilt!

Opmerking: Product is beschikbaar met Tempotest coating vast in verschillende kleurvariaties. Controleer de kleurenkaart en in het vakje geeft de gewenste afwerking code van u!
clienti@viadurini.it: Om de Tempotest coating patroon of gestreept verzoek prijsstelling te ontvangen


Kussens inbegrepen:

- 1x Seat

materialen:
- Aluminium
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)
- Tempotest duidelijke stof

STOF Tempotest:
De Tempotest stof is ontworpen voor een levensstijl buitenshuis. Geschikt voor de tuin, terras en het zwembad, dit materiaal combineert de kracht en de prestaties van de massa geverfd acryl stof en kleur.
Deze stoffen waterstof zijn en olieafstotend, rot-bestendig, immuun voor de vorming van schimmel en meeldauw, bestand tegen vlekken, zout en verkleuring als gevolg van UV-stralen, ondanks dat zacht en aangenaam aan.
Onderhoud en reiniging: droog of koude machine. Niet draaien. Iron zonder stoom. Niet droog met elektrische apparaten. Door luchtvervuiling, smog of andere deeltjes kunnen worden afgezet op Tempotest stof, kan het vuil van deze aard eenvoudig worden verwijderd door borstelen van het oppervlak van het weefsel met een zachte borstel en vervolgens een eenvoudige zeepwater. Na het poetsen, spoel de zeep volledig te verwijderen. Het vormen van zakken van water en laat het weefsel liggen buiten voor het inklappen drogen. Tijdens het winterseizoen is het raadzaam om het op te slaan in een droge, goed geventileerde ruimte. Slecht onderhoud kan de waterafstotende eigenschappen in gevaar brengen.

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design. Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel. Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk. Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief