Handgeweven polyrotan tuinlounge - Yoko

  • Code: YOKO4
€ 5.764,36 € 7.205,45 -20%
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek

Buitenwoonkamer van handgeweven polyrotan.

De buitenwoonkamer Yoko is gemaakt van accessoires gemaakt met een aluminium frame en hoogwaardig polyrotan vezelweefsel. Deze salontafel kenmerkt zich door het rechtlijnige en minimalistische design , de vierkante lijnen en de verfijning van het weefpatroon. De kussens in de kleur wit zijn inbegrepen .

De verfijnde stijl, de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de golvende vormen maken het perfect voor binnen- en buitenmeubels . Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen is deze buitenwoonkamer niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de weefvezel.
De vorm van de structuur maakt het een groenblijvend, tijdloos product.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

De maatregelen en elementen zijn:

  • Een bijzettafel : Lengte: 100cm ; Diepte: 60 cm ; Hoogte: 30 cm .
  • Een bank : Lengte: 200cm ; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm
  • Een fauteuil : Lengte: 108 cm; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm
NB : kussens inbegrepen. Het is mogelijk om ze op maat te maken in verschillende stoffen en kleuren. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief