Handgeweven polyrotan tuinset - Charlie

  • Code: CHARLIE4
€ 8.352,57 € 10.440,71 -20%
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek

Buitenwoonkamer van handgeweven polyrotan.

De buitenwoonkamer Charlie is gemaakt met een aluminium frame voor al zijn componenten en handmatig weven uitgevoerd door de beste vakmensen ter wereld in hoogwaardige polyrotanvezel van het merk Rehau. Het wordt gekenmerkt door de taps toelopende vorm van de armleuningen en de licht afgeronde lijn. De zit- en rugkussens zijn standaard inbegrepen en in witte stof.

Het verfijnde ontwerp , de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de golvende vormen maken het perfect voor binnen- en buitenmeubels . Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen is deze buitenwoonkamer niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de weefvezel.
De vorm van de structuur maakt het een groenblijvend, tijdloos product.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare afwerkingen:

  • Witte was
  • Bronzen.

Maten en producten:

  • Een bijzettafel: Lengte: 100cm ; Diepte: 60 cm ; Hoogte: 30cm
  • Twee fauteuils : lengte: 108 cm; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm
  • Een bank: lengte: 210 cm ; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm

NB : kussens voor fauteuil en bank inbegrepen. Het is mogelijk om ze aan te passen in een breed scala aan kleuren en stoffen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief