Made in Italy

Hanglamp in Artisan Keramiek Vintage Handdecoraties - Como

  • Made in Italy
  • Code: C233038.DEC.SOB
€ 344,16
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 20
Socket en power type 1 x max. 77 W - E27
diameter (cm) 35

Met de hand gedecoreerde hanglamp van ijzer en keramiek, gemaakt in Italië door Ferroluce.

De pendellamp is volledig gemaakt van ijzer en wit keramiek met delicate handgeschilderde decoraties die het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de eenvoud van de lijnen en de Scandinavische vormen die een essentiële toon geven, voor een stijl met tegelijkertijd moderne en klassieke kenmerken, om zich aan te passen aan elke omgeving.

Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro