Made in Italy

Hanglamp in glas, ijzer en handbeschilderd keramiek - Ferrara

  • Made in Italy
  • Code: C19004.DEC.UOO
€ 158,69
Materiaal keramiek, glas en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 20
Socket en power type 1 x max. 42 W - E14
diameter (cm) 15

Hanglamp in ijzer, met de hand gedecoreerd keramiek en met zuur geëtst glas gemaakt in Italië door Ferroluce.

De hanglamp is volledig gemaakt van ijzer en gedraaide koorden met keramische sint -jakobsschelpen met handgeschilderde decoraties en met zuur geëtste glazen bellen die het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp is geïnspireerd op de rustieke lijnen van het Italiaanse Romagna-landschap van het begin van de twintigste eeuw.

Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte items zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief