Made in Italy

Eigentijds dressoir met 3 deuren walnoten natuur, l.215xp.50cm, Plant

  • Made in Italy
  • Code: FLORA
€ 4755,10 € 5943,88 -20%
Maatregelen Lp 215x 50x 93cm H
Levertijden 30/35 gg * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Eigentijds dressoir met 3 deuren walnoten natuur, l.215xp.50cm, Plant
Frame met els deur in walnoten natuur gefineerd stroken, randen vast. Anta gefineerd els. Metal Voet verkrijgbaar in Rust afwerking, mat zwart of stalen afwerking aan te geven bij de bestelling. Verkrijgbaar in 3 deuren met 3 interne compartimenten en glazen planken.
De formele saldo van de overtuiging van de materie leent zich voor meerdere interpretaties. In deze oplossing is de reinigingsinrichting van de buitenstructuur contrast met de Alder deur met een "ruwe" eindigen onbetwiste protagonist van de scène.
Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie in plaats van conventionele verven, versterkt het grootste deel van de aderen en de eigenschappen van het gekozen hout. De olie, in contact met het hout, vezel kristalliseren bezetten de poriën van de houtvezels en tegelijkertijd maken barrière tegen absorptie van vloeistoffen (en dus het vuil) en verhoging van de mechanische sterkte van de houtvezel. E 'is het ook waterbestendig en bestand tegen weersinvloeden en UV. Een alternatief volledig natuurlijk!

EIGENSCHAPPEN:
- Door: Alder
- Kleur: Natural Walnut
- Finish: Olie

Opmerking: Alle producten zijn klantgericht. Wilt u het product aan te passen, vraag ons voor een offerte naar: clienti@viadurini.it.

ARTISAN PRODUCER:
flexibel en georganiseerd bedrijf speelt in op elke behoefte van haar klanten, is ontstaan ​​vanuit de behoefte in de praktijk innovatieve ideeën om te zetten en de verwachte richting van de nieuwste trends in het interieur. Het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, het vakmanschap, de extreme aandacht voor elk detail zijn de hoekstenen te werpen, waarop de gehele activiteit van het bedrijf.
Het resultaat is een verfijnde en originele stijl, maximale expressie gemaakt in Italië, geschikt voor een veelheid van contexten. De passie en de dagelijkse inzet van het bedrijf in massief hout verwerken bijdragen aan charme en elegantie te geven aan elk mobiel collectie. Collecties voor de dag en de nacht sterke persoonlijkheid, gekenmerkt door een onweerstaanbare hedendaagse stemming.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro