Made in Italy

Kast met 3 deuren in massief hout modern design Nensi

  • Made in Italy
  • Code: NENSI
€ 7.679,19 € 9.034,34 -15%
Maatregelen L192x P 51x 83cm H
Levertijden 30/35 gg * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Kast met 3 deuren in massief hout modern design Nensi
Frame in massief noten frame. Anta werkte in massief notenhout. Verkrijgbaar in 3 deuren met 2 compartimenten en glazen planken.
Verstelbare voet gemaakt van staal en koper of l.8xp.40xh.28cm l.8xp.40xh.20cm.
Venature handmatig afgewerkte olie uitzicht van meester ambachtslieden. Een model dat alle creativiteit en de moderne stijl van de collecties, die ook opvalt de natuurlijke versie condenseert. De coördinaten landmeters en de afwisseling tussen licht en schaduw dus laat de opkomst van een sterk karakter, in staat om elk type van meubilair te verbeteren.
Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie in plaats van conventionele verven, versterkt het grootste deel van de aderen en de eigenschappen van het gekozen hout. De olie, in contact met het hout, vezel kristalliseren bezetten de poriën van de houtvezels en tegelijkertijd maken barrière tegen absorptie van vloeistoffen (en dus het vuil) en verhoging van de mechanische sterkte van de houtvezel. E 'is het ook waterbestendig en bestand tegen weersinvloeden en UV. Een alternatief volledig natuurlijk!

EIGENSCHAPPEN:
- Door: Concrete
- Kleur: naturel noten of walnoot Natural Gray
- Finish: Olie

Opmerking: Alle producten zijn klantgericht. Wilt u het product aan te passen, vraag ons voor een offerte naar: clienti@viadurini.it.

ARTISAN PRODUCER:
flexibel en georganiseerd bedrijf speelt in op elke behoefte van haar klanten, is ontstaan ​​vanuit de behoefte in de praktijk innovatieve ideeën om te zetten en de verwachte richting van de nieuwste trends in het interieur. Het gebruik van de hoogste kwaliteit hout, het vakmanschap, de extreme aandacht voor elk detail zijn de hoekstenen te werpen, waarop de gehele activiteit van het bedrijf.
Het resultaat is een verfijnde en originele stijl, maximale expressie gemaakt in Italië, geschikt voor een veelheid van contexten. De passie en de dagelijkse inzet van het bedrijf in massief hout verwerken bijdragen aan charme en elegantie te geven aan elk mobiel collectie. Collecties voor de dag en de nacht sterke persoonlijkheid, gekenmerkt door een onweerstaanbare hedendaagse stemming.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW