Made in Italy

Modern beeld compleet met reliëfpanelen opgehangen aan verstandige touwen

  • Made in Italy
  • Code: WISE
€ 723,62 € 904,52 -20%
Maatregelen 175 cm x 85 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Modern beeld compleet met reliëfpanelen opgehangen aan verstandige touwen
Wise is een grote en mooie muurfoto, met een modern en origineel ontwerp.
Wise is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een met koffie gelakt houten frame, compleet met vijftien Mdf-panelen die aan touwen zijn opgehangen en met de hand zijn versierd met goud, zilver en loden blad, compleet met reliëfdetails.
Het belangrijkste kenmerk van dit schilderij is opgenomen in elk afzonderlijk paneel. Op elk paneel wordt in feite een geheugen afgedrukt, een afbeelding die in de geest is gedrukt, zelfs als ze zijn opgeschort, kunnen ze allemaal aan elkaar worden gekoppeld.
Wise is een unieke foto van zijn soort, de elegant geruiteerde vorm in de vorm van een rechthoek, met grote afmetingen en de afwerking in verschillende warme tinten, geeft dit product een grote originaliteit en creativiteit.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw huis, kantoor, winkels, hotels, maar ook voor contractbenodigdheden in te richten.
Kader dat geschikt is voor mensen die houden van een moderne en verfijnde stijl, in staat om een ​​unieke harmonie te creëren waar het ook wordt geplaatst.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Wise de grote kunst en het ontwerp van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Wise kan harmoniëren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Koffie gelakt houten frame met vijftien panelen opgehangen aan touwen, met de hand versierd met goud, zilver en loden blad, reliëf details.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief