Made in Italy

Moderne design houten tafel 270x120cm gemaakt in Italië Tree

  • Made in Italy
  • Code: TREE 270X120
€ 4.213,18 € 5.266,48 -20%
Vorige prijs: € 5.266,48
Materiaal hout
Maatregelen 270x120xh77 cm
Levertijden 5 weken
Moderne design houten tafel 270x120cm gemaakt in Italië Tree
Uniciteit en degelijkheid zijn de woorden die bij u opkomen als u naar deze tafel kijkt met een exclusief ontwerp, uniek gemaakt door een volledig vervaardigd in het productieproces van Italië.
De structuur van Tree wordt gevormd door twee bases, die elk zijn samengesteld uit drie assen, die elegant en subtiel in balans zijn.
Het ontwerp van deze tafel integreert met succes de ambachtelijke kunst met het nut van een eettafel.

Verkrijgbaar met poten in verschillende afwerkingen:
- poten in canaletto notenhout,
- poten in gerookt eikenhout,
- poten in glanzend gelakt hout in de kleuren: wit, crème, taupe, modder, mokka, lichtgrijs, as, donkergrijs, rood en zwart.
- poten in mat gelakt hout in de kleuren: wit, crème, taupe, modder, mokka, lichtgrijs, essen, donkergrijs, rood en zwart.
- poten in gepolijst roestvrij staal,
- poten in geborsteld roestvrij staal,
- poten in geverfd staal in de kleuren: ondoorzichtig wit, ondoorzichtig duifgrijs, kwarts, koper, titanium, ondoorzichtig as, mat zwart.

Het is een handgemaakte tafel en in Italië is het verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten;   voor meer informatie en / of schattingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via clienti@viadurini.it

Reiniging en onderhoud van hout:
Gebruik voor het reinigen van het hout een vochtige en zachte doek, eventueel gedrenkt in specifieke producten voor het reinigen / behandelen van het materiaal. Vermijd het gebruik van vlekkenverwijderaars die aceton, ammoniak, trichloorethyleen en alcohol bevatten. Hout ondergaat in de loop van de tijd natuurlijke kleurvariaties. Om dit proces te vertragen, is het raadzaam het materiaal niet aan langdurige blootstelling aan zonlicht bloot te stellen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief