Made in Italy

Ronde wandlamp met 2 spots in messing en handbeschilderd keramiek - Savona

  • Made in Italy
  • Code: C56344.DEC.FFB
€ 281,67
Materiaal keramiek en messing
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 2 x maximaal 42 W - E14
Lengte (cm) 27
Diepte (cm) 14

Ronde wandlamp 2-lichts in messing en handbeschilderd keramiek, gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze ronde design wandlamp met 2 spots is volledig gemaakt in messing en keramiek met handgeschilderde decoratie, om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de functionaliteit van de originele lichtpunten met een kostbaar ontwerp waarbij het gekozen messing voor de metalen delen verwarmt en een vleugje elegantie geeft.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief