Made in Italy

Sofa voor buiten of binnen in de woonkamer van gekleurd kunststof - Lily by Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 20050LILY
€ 1652,34
Maatregelen L 179 x H max 91 cm
Levertijden 3/4 werkweken

Sofa voor buiten of binnen gemaakt in Italië, modern design in gekleurd plastic.

Ontwerp: Morerdesign
Ontworpen voor diegenen die de buitenruimtes van hun huis willen verfraaien met een innovatief vleugje functionaliteit en comfort, vindt de Lily-collectie de waarden van gastvrijheid opnieuw uit met zijn elegante stoelen, grote fauteuils, driezitsbanken en een comfortabele lage tafel. Ideaal voor het inrichten van rust- en ontspanningsruimtes, het heeft ook comfortabele zachte rubberen kussens bedekt met stoffen voor buiten en volledig afneembaar (apart verkrijgbaar bij interesse, vraag een offerte aan via clienti@viadurini.it).
De Lily-lijn, gemaakt van bedrukt Poleasy®, omvat een stoel, fauteuil en bank van grote lichtheid. Om regenwater af te voeren hebben de stoelen gaten tussen de zitting en rugleuning, terwijl de fauteuil en bank zijn voorzien van zijafvoersystemen.

De Lily bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour-producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy®, ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy®, een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief