Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ideeën en design accessoires voor de tuin

Op Viadurini vinden ideeën voor de eigen tuin en het terrein, ongeacht de stijl van uw favoriete (modern, rustiek, sjofel) en de conformatie van uw (rotsachtig, schuin, met bloemperken)

In een tuin kan niet de accessoires missen om zomeravonden in het gezelschap van vrienden een moment van vreugde en feest.

Dierenliefhebbers zullen vinden in een kribbe in een pan of vogel een mooi en interessant artikel in uw tuin te zetten of om het te kiezen als een geschenk.

Liefhebbers van vlees zal een barbecue bij de hand om feesten en avonden organiseren echt uniek te hebben. Voor degenen die liever naar de tuin te gebruiken als een ontspanningsruimte, kan een ligstoel zeker niet missen.

Die graag 's avonds door te brengen in het zwembad zal de onvermijdelijke vinden potten en licht ingericht is om direct worden gehouden in het zwembad (drijvende lampen Myyour), is aan boord of in de tuin pad in het geval van een kubieke en lichte ballen worden gebracht.

Wie wil er een veranda met een vleugje design versieren door het toevoegen van bloemen en planten zeker zal het kiezen ontwerp vaten Swarovski , met de hand versierd met kristallen homoniemen.

Kortom, tuinaccessoires zijn alle elementen die ons toelaten om onze passies te uiten en momenten van ontspanning te brengen, alleen of in het gezelschap op de beste manier.

We hebben verzameld in dit gedeelte al die ideeën en originele tuin accessoires die niet kan falen te hebben als je het geluk hebt om te hebben zijn. Gezien onze zorgvuldige selectie van producten, elk van hen is gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam en praktisch te duren. Te allen tijde onthouden dat de aankoop van slechte kwaliteit meubels je alleen verliest het geld dat u zou hebben om beter te investeren.

Kies altijd voor die winkels die het product te garanderen en kunnen u helpen bij het real-time in uw inkoopproces.

De tuin accessoires moeten worden met zorg gekozen, alleen maar omdat zij bestemd zijn om buiten te blijven. Zij moeten dus in staat zijn om de elementen en acties van onze viervoeters te weerstaan. Deze catalogus vond ook zeer interessante voorstellen Appliqué liners in het geval u al een barbecue grill en op zoek naar iets om het te beveiligen tijdens de winter.

Een absolute nieuwigheid is de buitenkeukens vervoerbare Indu + perfect voor het koken buiten in de tuin of bij het zwembad. Ook maakte trolley keukens voor hun draagbaarheid functie in hout en roestvrij staal en oproepen toe te staan ​​de kokend op de wok of gegrild, binnen of buiten!

Maar niet alleen. Wij raden u aan een kijkje te nemen en te kiezen zonder haast het accessoire dat de meeste mensen zouden graag in de tuin van uw huis te hebben. Als u vragen heeft kunt u contact met ons op, we zijn beschikbaar om te helpen u uw definitieve aankoop van accessoires maken voor een optimale tuin voor u.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies