Made in Italy

Muur tot muur in industriële stijl antieke ijzeren Sally Il Fanale

  • Made in Italy
  • Code: SALLY
€ 533,59
Maatregelen Wall bracket 200x50xsp.30 mm; uitstulping van de wand 360mm; Diffuser: Ø300xh.135mm; tot Footprint: 530x265 mm
Levertijden Twee weken werken * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Muur tot muur in industriële stijl antieke ijzeren Sally Il Fanale
Sally is een fantastisch en origineel verzonken van de binnenwand, meestal van industriële smaak.
grove en ruwe uiterlijk, maar van grote verfijning, Sally met zijn ontwerp in minimaal en essentiële stijl is in staat om een ​​verfijnde sfeer in de omgevingen waarin het wordt geplaatst creëren.
Sally is gemaakt van antieke ijzer en wordt geproduceerd door ambachtslieden in Italië.
De gebruikte ijzer wordt onderworpen aan een bepaalde behandeling van versnelde oxidatie die ijzer zelf vergrijzing patina, gedefinieerd als "antieke" geeft. Deze speciale proces maakt het strijkijzer op de tinten van de oorspronkelijke kleur te nemen.
hoge kwaliteit lamp, 100% made in Italy.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

Opmerking: Lamp niet inbegrepen
- bruikbare Lamp: 1x Max 46 W, E27

kenmerken:
- Energie-efficiëntie: A ++ / E
- Bescherming: IP 20
- Voedingsspanning: 240 V
- Voeding: niet beschikbaar
- Finish: Antiek Ijzer

De lamp is een 'craft succesvol bedrijf, dat de Made in Italy zijn handelsmerk heeft gemaakt. Zijn lampen zijn werken "van kunst en licht", staat in de hedendaagse context te passen als verwijzingen naar de Italiaanse traditie.
De productie, volledig Italiaans, is in staat om perfect subliem vakmanschap mengen met de nieuwste verlichting technieken, waardoor unieke producten en tijdloos maken, met behoud van de grondstof.
Eenvoudige lijnen, schoon en elegant met internationale invloeden geïntegreerd en respecteren Italiaanse ambachtelijke creëren lampen gekenmerkt door een balans van volumes en verhoudingen en creativiteit zonder uitwassen die opvalt de waarde behorende tot het product. Een waarde verteld door de bekwame handen van de ambachtslieden.
Het wordt gebruikt voor de realisatie van alle lampen The Light materialen, zijn zij de meest representatieve van de traditie: messing, koper, ijzer. De Murano glas en keramiek van Bassano in plaats daarvan vertegenwoordigen de hoogste uitdrukking van Made in Italy.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief