Made in Italy

5 Bar Design Stalen Elektrische Stralingsplaat tot 1000 Watt - Rivier

  • Made in Italy
  • Code: RIVERSINGLEELEC
€ 4.247,30 € 5.309,12 -20%
Materiaal koolstofstaal
Maatregelen H 1815 + 110 thermostaat x L 503 x Inter. 1760 mm x Uitgang w 1000
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Verticale elektrische design radiator in staal voor de moderne en made in Italy woonkamer of badkamer.

Deze elektrische stralingsplaat heeft een modern design met een golvend, schijnbaar bewegend oppervlak voor authentieke concepten in de omgeving.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Dimensies:
  • H 1815 x L 503 x Inter. 1760 mm x opbrengst w 1000;
De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen. Eenfasige 230 volt voeding.
Mogelijkheid om te kiezen tussen 3 of 7 staven, of om aangepaste breedtes te creëren. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die aanwezig in het vervolgkeuzemenu; ontdek het door het formulier in te vullen voor informatie of een vrijblijvende offerte.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening, 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en roestremmer ter bescherming van het systeem.
Op aanvraag zijn de digitale elektrische weerstand en de weerstandskap in dezelfde afwerking als de radiator verkrijgbaar.
De versie met hydraulische of gemengde installatie van de radiator is ook beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

NB: De handdoekstang die de radiatorbreedte 18 mm verlengt is op aanvraag ook leverbaar, niet bij de prijs inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief