Made in Italy

Elektrisch verwarmd handdoekenrek verticaal ontwerp tot 1000 watt - Rebel

  • Made in Italy
  • Code: REBELSINGLEVERTICALELEC
€ 2.496,96 € 3.121,20 -20%
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Elektrische radiator met modern verticaal design voor badkamer of woonkamer, gemaakt in Italië.

Deze elektrische stralingsplaat heeft een modern en minimalistisch design met praktische en elegante geïntegreerde planken met deksel inbegrepen.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Verkrijgbaar in verschillende maten:
  • H 1265 x L 460 x Inter. 1160 mm x Uitgang w 700 (1 legbord);
  • H 1865 x L 460 x Inter. 1760 mm x Uitgang w 1000 (2 legborden).
De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Eenfasige 230 volt voeding. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die aanwezig in het vervolgkeuzemenu; ontdek het door het formulier in te vullen voor informatie of een vrijblijvende offerte. Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening, 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en roestremmer ter bescherming van het systeem.

De weerstandskap in dezelfde afwerking als de radiator is op aanvraag verkrijgbaar.
De versie met hydraulische of gemengde of dubbele installatie van de radiator met zijpanelen is ook beschikbaar.
Neem contact met ons op voor een offerte.

NB: Ook verkrijgbaar op aanvraag, de handdoekbeugel is niet bij de prijs inbegrepen, om deze te ontvangen kunt u ons schrijven via het formulier "Informatie aanvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief