Vrijstaand Bad - De Perfectie die Momenten van Ontspanning Geeft

Als je hebt besloten om het meubilair van je badkamer te vernieuwen of als je een nieuw huis hebt gekocht en het tijd is om het meubilair voor de badkamer te kiezen, ben je het gebruikelijke kruispunt tegengekomen: ontspannend bad of comfortabele en snelle douche?

Om niet af te zien van het meest ontspannen moment van je dag om je een warme knuffel te geven, is ons advies een badkuip, maar vrijstaand! Als u niet weet dat deze modellen het artikel blijven lezen, zullen we u de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een vrijstaand bad verklaren.

Wat zijn ze?

Dit soort badkuip is ongetwijfeld een meubel dat alle aandacht trekt en zich opwerpt als de absolute hoofdrolspeler in de badkamer. Het grootste nieuws in vergelijking met de klassieke badkuip is dat ze geen muursteun nodig hebben, zodat ze overal in de badkamer of in een andere kamer kunnen worden geplaatst.
Maar laten we die badkuip beter gaan ontdekken. Hun ontwerp is origineel en trendy, laat de klassieke witte badkuip staan en laat de fantasie staan. Innovatieve materialen, vormen en kleuren die uw huis een uniek Italiaans designmeubel durven te geven!

De messing:

De eerste voorstellen waarover we u vertellen zijn de badkuip gerealiseerd in messing. De vorm is afgerond, om de oude wastobbe te herinneren, of vierkant. De buitenbekleding kan in messingkleur of in wit ijzer zijn. Als ambachtelijk product zijn de afwerkingen aanpasbaar. Een voorbeeld zijn het bad "Annie" en "Vanessa", elegant en verfijnd met een moderne stijl om uw huis een vleugje klasse te geven.



Het gietijzer:

Maar voor nu laten we het messing achter in het voordeel van het geglazuurde gietijzer in titanium en beschilderd met je favoriete kleuren. Een klassiek ontwerp dat aan het verleden herinnert dankzij zijn langwerpige en taps toelopende vorm en de poten ook in gietijzer, versierd en gekleurd in zilver. De externe tint kan worden aangepast op onze website, waar u de afbeeldingen kunt vinden in blu, rood, antiek roze en vele andere kleuren. Verschillende maten beschikbaar voor de badkuip die een vintage touch aan uw badkamer geven.

Maar er zijn andere redenen om voor een vrijstaand gietijzeren bad te kiezen. Dit materiaal respecteert het milieu, dus het is perfect voor degenen die het ontwerp willen kopen zonder groen te zijn. Ze zijn solide en onveranderlijk na verloop van tijd en gemakkelijk te onderhouden dankzij hun gladde oppervlak dat de kalksteen niet vasthoudt, gemakkelijk te reinigen en het is een economische oplossing omdat het gietijzer de temperatuur van het water warm houdt.



De Solid Surface:

Aan het einde van het laatste voorstel wenden we ons tot degenen die graag durven met interieurinrichting door u de vrijstaande badkuip met de meest excentrieke en originele vormen aan te bieden. In dit geval is het gebruikte materiaal de Solid Surface, een innovatief composietmateriaal, verkregen door de verwerking van schuim bedekt met speciale harsen, dat een revolutie teweegbrengt in de wereld van design dankzij zijn veelzijdigheid die het mogelijk maakt elke gewenste vorm te realiseren. Het is ook zeer solide, bestand tegen woeker, licht en gemakkelijk te reinigen.

Twee voorbeelden van vrijstaand bad gerealiseerd met dit materiaal zijn "Ocean", een bootvormig bad beschikbaar in de witte en zwarte kleur waarmee je jezelf kunt trakteren op een moment van ontspanning waardoor je alleen kunt reizen waar je maar wilt door je ogen sluiten. Ben je klaar om je de golven in te laten gaan?



Het tweede voorbeeld is "Bath Tao", gekenmerkt door een enkel element dat geroteerd en geschilderd in verschillende kleuren het tao-symbool reproduceert. Een dubbele badkuip voor degenen die graag momenten van ontspanning delen.



Klik hier om de hele collectie vrijstaande badkuipen te ontdekken!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief