De Tuin van Viadurini - Gids voor Tuinmeubilair

Richt een tuin of balkon in dankzij de adviezen en ideeën van Viadurini

Met de komst van de zomer beginnen al diegenen die een buitenruimte hebben, of het nu een kleine of grote tuin is of gewoon een terras, na te denken over hoe ze deze ruimtes comfortabeler en unieker kunnen inrichten of maken. Viadurini biedt zijn expertise in de meubelsector en zijn uitgebreide catalogus om uw keuze en de ideeën die u opdoet te vergemakkelijken als u deze geweldige ervaring wilt proberen.


In deze gids ontdek je hoe je naadloos door onze vele categorieën navigeert, vind het juiste product dat bij u past en tenslotte, als u wilt, kunt u zelfs rechtstreeks communiceren met een van onze experts om in alle opzichten te worden gevolgd ... Viadurini laat niets aan het toeval over.

Maar terug naar ons! 

De tuin is een fundamenteel onderdeel van het huis, maar wordt vaak verwaarloosd en krijgt onvoldoende onderhoud. Vaak wordt veel belang gehecht aan het ontwerp van het groen van de tuin, terwijl alles wat met het meubilair te maken heeft niet van groot belang is en het zo gemakkelijk is om buitenruimtes tegen te komen die ongelijk en zonder logica zijn ingericht.
Wat betreft de rest van het huis, er zijn genoeg een paar eenvoudige regels en een beetje goede smaak om het tot een fundamenteel onderdeel van onze leefomgeving te maken. Door dit te doen, zal het heel eenvoudig zijn om een ​​hoek van ontspanning en gezelligheid te creëren die het grootste deel van het jaar kan worden gebruikt, waar we vrienden kunnen ontvangen en smakelijke banketten kunnen bereiden of waar we onze tijd kunnen doorbrengen in een gewilde en welkome eenzaamheid van buitenaf chaos.

Natuurlijk zijn niet alle tuinen hetzelfde, maar de afmetingen zijn geen beperkende factor bij de inrichting van ons buitengroen en het is zelfs mogelijk om zelfs in de meest bescheiden ruimtes een zeer aangename ruimte te verkrijgen.
Het is duidelijk dat een noodzakelijke vereiste voor  tuinmeubilair  niet alleen de schoonheid is, maar vooral de bestand tegen elk weertype: daarom gebruiken we meubels in ijzer of polyrattan, een synthetisch technologisch materiaal dat waterdicht is en bestand tegen zonlicht en weersinvloeden.
Als je echter een liefhebber van hout bent, weet dan dat er specifieke essences en behandelingen zijn waarmee we dit materiaal zelfs buiten kunnen gebruiken. 


Laten we ons nu concentreren op de producten, hieronder vindt u een eenvoudige en intuïtieve gids om precies het product te vinden dat u zoekt.
Viadurini heeft een hele sectie van zijn e-commerce gewijd aan de verkoop van buiten- en tuinproductenof en hieronder kunt u begrijpen hoe u het product kunt vinden dat u zoekt tussen stijlen, materialen, filters, varianten en kwaliteiten, u zult een wereld van combinaties hebben die zeker aan uw smaak zullen voldoen.

Tuinstoelen, fauteuils, krukken en banken.

In deze vier categorieën vindt u het belangrijkste element van tuinmeubilair. Een tuin of terras kan niet als gemeubileerd worden aangemerkt als er tenminste enkele stoelen en krukken of fauteuils aanwezig zijn.
Voornamelijk verdeeld door materiaal zoals: hout, metaal, rotan, plastic en stof met elk zijn nuances, zult u onmiddellijk de talrijke en verschillende stijlen opmerken die worden aangeboden.
Modern, design, klassiek, vintage, shabby chic en industriële stoelen, krukken en fauteuils.

Klik hier om de buitenstoelen te bekijken.
Klik hier om de tuinfauteuils te bekijken.
Klik hier om de buitenkrukken te bekijken.
Klik hier om de tuinbanken te bekijken.

Tuintafels en salontafels.

Na de sessies zijn hoge of lage, kleine of grote tafels de volgende stap om de omgeving uitnodigend en praktisch te maken. Als het kiezen van het een of het ander helemaal in uw idee van omgeving is, als u iets wilt dat dichter bij het interieurontwerp en het gevoel of de stijl van het interieur van uw huis staat, een klassieke uitschuifbare of vaste tafel, dan doen ze dat zeker jouw zaak... of als je vindt dat buiten tussen aperitieven en babbelen door moet worden beleefd, kan een lage tafel precies de sfeer van een kroeg/bar nabootsen.

Viadurini heeft het beste van dit type voor u geselecteerd, 
door ze ook op materiaal te verdelen, kunt u de verschillende categorieën filteren met het praktische meetfilter om onmiddellijk een groep producten te identificeren die geschikt is voor uw behoeften. Ook hier zijn de stijlen gevarieerd en voor elk wat wils, het enige dat overblijft is om het materiaal te kiezen dat u het liefst wilt exposeren.

Klik hier om de buitentafels te bekijken.
Klik hier om de bijzettafel tuin te bekijken.

Tuinbanken en chaise longue.

Nu is het tijd om na te denken over comfort, vervangbaar door stoelen of fauteuils maar ook een zeer aangename toevoeging voor wie alleen ruimte heeft, buitenbanken of chaise longues zijn precies wat je zocht. U kunt uzelf verwennen met vele vormen, stijlen en materialen, allemaal perfect filterbaar uit één categorie.

Klik hier om de buitensofa te bekijken.
Klik hier om de tuin ligstoel te bekijken.

Buitenlounges.

Een categorie die het bovenstaande op een gemakkelijke en intuïtieve manier zou kunnen oplossen, je ziet combinaties en sets die al gemonteerd en klaar zijn om te worden gekocht, ideaal voor alle soorten ruimtes en voor alle smaken.
Als je geen tijd of ideeën hebt, kan dit een goede plek zijn om te beginnen.

Klik hier om de tuinlounges te bekijken.

Buitenkeukens en barbecues.

Iemand zei: Ben je klaar aan tafel?
We stoppen niet alleen bij design, maar we gaan verder, wij bij Viadurini kiezen alleen het beste en we willen uw woonruimtes uniek maken, en wat is er beter dan een keuken op wielen of een barbecue om het meeste uit uw tuin te halen.
Koken is altijd een van de beste activiteiten geweest om buiten te doen. Het koken van vlees, vis en groenten kan een ervaring zijn die je kunt delen met vrienden en familie.

Klik hier om de BBQ barbecues te bekijken.
Klik hier om de buitenkeukens te bekijken.

Licht meubilair - Buitenverlichting.

Een tuin of een terras zoals elke huisruimte heeft passende verlichting nodig, hier zijn de voorstellen net zo gevarieerd als de smaak van de individuele mensen, van eenvoudige maar altijd modieuze wandlampen of vloerlampen en spots tot het meest innovatieve ontwerp met authentiek meubilair dat oplicht combinatie van stijl en bruikbaarheid.

Klik hier om de lichte inrichting te bekijken.
Klik hier om de buitenverlichting te bekijken.

Parasols voor buiten.

Of je nu een inwoner bent of gewoon een particulier, je kunt het alleen maar eens zijn over de factor dat de zon , vooral op de meest intense zomerdagen, een echte vijand kan zijn om jezelf tegen te beschermen.
In deze rubriek vindt u tal van ideeën en oplossingen om uzelf in uw tuin tegen de zon te beschermen.

Klik hier om de parasols voor buiten te bekijken.

Tot slot bieden we u hieronder enkele verschillende tuinideeën aan zoals schommels , poefs en buitendouches die uw inrichtingsproject kunnen vervolledigen en verrijken.

Klik hier om de
buitendouches te bekijken.

Klik hier om de tuinideeën te bekijken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro