3-zits buitenschommel in staal en armleuningen van polyrotan - Settle

  • Code: SETTLE
€ 573,66 € 717,07 -20%
Materiaal staal, polyrotan en stof
Levertijden 15 werkdagen
Lengte (cm) 210
Diepte (cm) 138
Hoogte (cm) 182
Zithoogte (cm) 52

Stalen buitenschommel met verstelbare luifel

Buitenschommel met stalen structuur behandeld voor gebruik buitenshuis door middel van fosfateren, gepoedercoat (polyester), 48/32/28/16 mm palen, armleuning en rugleuningbekleding in UV-bestendig polyrotan. Zitting en rugleuning in oxford pvc 300x600d. Gewatteerd polyester kussen 160 g/m2. Afneembare zitting. Luifel van 180 g/m2 polyester, verstelbaar in vrije positie.

Deze tuinschommel is een oase van rust en ontspanning, ontworpen om elke buitenruimte te verrijken met zijn elegante en comfortabele ontwerp . De solide geverfde stalen structuur zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook voor een sterke en eigentijdse esthetiek. De zachte en uitnodigende kussens beloven urenlang comfort, perfect om jezelf onder te dompelen in een spannend boek of te genieten van een heerlijk dutje in de schaduw.

De verstelbare zonnekap biedt bescherming tegen de zonnestralen, waardoor je de schaduw naar eigen wens kunt aanpassen. Deze schommel is meer dan alleen een zitje; het is een persoonlijk toevluchtsoord in uw tuin , een uitnodiging om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en het plezier van de tijd buitenshuis te herontdekken. Deze schommel is perfect voor wie op zoek is naar een hoekje van rust en stijl en is ideaal om de ontspanningservaring in uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen.

Dimensies :

  • lengte 210 cm
  • diepte 138 cm
  • hoogte 182cm
  • zithoogte 52 cm
  • Hoogte armleuning 76 cm
  • aanbevolen maximale belasting: 300KG
Let op: Bescherm het product tegen regen, harde wind en slecht weer. Het wordt aanbevolen om het product op een overdekte, droge en geventileerde plaats op te slaan tijdens langere perioden van niet-gebruik of vóór de winter, om de eigenschappen ervan in de loop van de tijd te behouden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief