Elektrische Water Open Haarden van Italiaans Design en Handwerk

3 Producten
Viadurini Fire Design
€ 3.391,97 € 4.239,96  - 20%
Viadurini Fire Design
€ 1.858,24 € 2.322,80  - 20%
Viadurini Fire Design
€ 2.617,57 € 3.271,96  - 20%

Elektrische open haarden met een volledig Italiaans ontwerp en idealisatie: hoogwaardige materialen

Deze haarden ontworpen door Viadurini Fuoco Collection gebruiken een verfijnde en exclusieve technologie die een vlameffect van ongelooflijk realisme mogelijk maakt.

De bediening is eenvoudig. Het driedimensionale effect wordt gecreëerd door echografie om een zeer fijne verneveling van het water te creëren dat wordt verlicht om het effect "vlammen en rook" te creëren. Dit aspect, gecombineerd met nephout en een helder en sprankelend asbed, produceert een effect dat alle verwachtingen van realisme in een elektrisch vuur overtreft.
De meeste elektrische waterhaarden in de collectie kunnen worden bediend met een handige afstandsbediening waarmee u het vuur- en rookeffect en de handige verwarmingsfunctie kunt beheren. Deze haarden combineren in feite de charme van het vlameffect, het voordeel van een comfortabele onmiddellijke en economische warmte te hebben.
Ze garanderen een laag verbruik dankzij het bereikte niveau van technische efficiëntie.

Op onze website kunt u elegante modellen tegen gereduceerde prijzen kopen. Verspil geen tijd, neem contact op met onze medewerkers en vraag een gepersonaliseerde offerte aan. we zullen uw vragen graag beantwoorden en u helpen met uw online aankoop.
Email Newsletter
Nieuwsbrief