Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektrische haarden van de aarde, Italiaans design

Heeft u niet uw schoorsteen, heb je weinig ruimte en je niet rook, maar je hebt altijd van een gezellig huis gedroomd met een mooie open haard ...

Misschien zou je zelfs in staat zijn om de brand te verplaatsen van kamer naar kamer. De oplossing bestaat en de keuze om te doen is kopen een elektrische open haard van de grond! En waarom niet, een ontwerp model dat een 'bijzondere sfeer kan opnieuw voor een avond met familie of vrienden.

Vraag altijd eerst brandhout en het reinigen van het vuil as .. zijn geen problemen die u zeker moet een elektrische open haard.

Elektrische haarden van de grond zijn in de vraag, omdat ze essentiële en moderne lijnen die worden gemengd met de geometrieën roestvrij staal met gehard glas en kunst handmatige varianten in fijne keramiek. Een vleugje glamour in een elegante en verfijnde huis.

De elektrische verbruik extreem laag waardoor het een zeer interessant product, allemaal dankzij de geavanceerde technologie die wordt gebruikt: bijvoorbeeld, de gemiddelde kosten voor de esthetische operatie is gelijk aan 4 eurocent per uur. Ook tijdens het gebruik van water spray om een vlam en rook effect van ongelooflijk realisme te creëren verbruiken zeer weinig: met een liter leidingwater, kunnen we het vuur te voeden gedurende 12 uur.

Een fijne verneveling van 'water met behulp van een ultrasone techniek creëert een driedimensionaal effect 'vuur en rook.' Dit, gecombineerd met het hout en doen alsof ze met een heldere en sprankelende as bed, een effect dat alle verwachtingen van het realisme in een elektrisch vuur overschrijdt.

Laat u verrassen door de vele producten van de lijn Viadurini Fire Collection, vindt u vele modellen van elektrische haarden te vinden en eindigt van de grond. Koop online al onze producten!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies