Floor Elektrische Open Haarden - Italiaans design

4 Producten
Viadurini Fire Design
€ 3.303,90 € 4.129,87  - 20%
Viadurini Fire Design
€ 2.700,09 € 3.375,11  - 20%
Viadurini Fire Design
€ 2.489,03 € 3.111,29  - 20%
Viadurini Fire Design
€ 1.810,64 € 2.263,30  - 20%

Elektrische water vrijstaande open haarden om een designhuis in te richten: verwarming geproduceerd en ontworpen door Italiaanse ambachtslieden

Met deze open haarden kunt u uw woonkamer voorzien van een modern designobject dat een speciale sfeer in uw huis kan creëren.

De vloer elektrische haarden zijn erg in trek omdat ze essentiële en moderne lijnen hebben die zich vermengen met de geometrieën van roestvrij staal met gehard glas en de handmatige kunst van de variaties in fijn keramiek. Een vleugje glamour voor een verfijnd en elegant huis.
Bovendien maakt het extreem lage stroomverbruik het een zeer interessant product. De gemiddelde kosten voor een esthetische operatie zijn 4 eurocent per uur. Bovendien verbruiken ze, hoewel ze waterdamp gebruiken om een vlammen- en rookeffect van ongelooflijk realisme te creëren, heel weinig: met een liter kraanwater kunnen we de open haard 12 uur voeden.

Laat u verrassen door de vele producten uit de Viadurini Collection Fuoco-lijn, u vindt er veel modellen en coatings van vrijstaande elektrische haarden. Koop al onze producten online en als u hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers via het e-mailadres en het telefoonnummer op onze site. We helpen u graag bij uw aankoop en beantwoorden uw vragen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief