Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektrische haarden Wall, ontworpen en vervaardigd in Italië

Uw droom is altijd geweest om een ​​open haard in uw huis, maar je beseft dat er niet genoeg ruimte is, hoeft u uw schoorsteen niet ... dan hoe dat te doen? Een mooie en functionele oplossing is een elektrische open haard ontwerp muur!

E 'met een hoge landschappelijke effect en het kan in de relaxruimte van het huis worden geplaatst of naast de eettafel. Zeker zal het een warm en gastvrij en een sterke visuele impact te creëren. De lijn van open haarden met elegantie hun troef. Slank en verfijnd, maar tegelijkertijd nuchter in kleur en in het darmkanaal of de complexiteit van een speciale wand te maken. Voltooiing van de kenmerken extreme stilte vuur en sintels effect van ongelooflijke realisme en in sommige modellen een praktische verwarmingsfunctie in twee machten en een handige afstandsbediening geleverde standaard afstandsbedieningsinrichting.

De zeer lage energieverbruik van elektrische haarden uit onze collectie zal u verbazen! De gemiddelde kosten voor een esthetische consumptie operatie is gelijk aan 4 eurocent per uur.
Het is in feite van elektrische haarden die gebruik maken van de waterstraal de vlammen en rook effect, maar het is vereist weinig water: met één liter mogelijk om de haard te voeden gedurende 12 uur.

De selectie van elektrische haarden om Viadurini Collection Fire muur van water maakt gebruik van een verfijnde en exclusieve technologie die een vlam van een ongelooflijk realisme maakt: het driedimensionale effect wordt gecreëerd door middel van ultrageluid om een ​​fijne waternevel die wordt verlicht te creëren "vlammen te creëren en rook. " Dit, gecombineerd met het hout en doen alsof ze met een heldere en sprankelende as bed, een effect dat alle verwachtingen van het realisme in een elektrisch vuur overschrijdt.

Nee, je zal niet eens opstaan van de stoel om de werking van de elektrische haard te beheren, met de handige afstandsbediening om het 'vuur en rook effect in te stellen. De vlam zal u meteen een warmte die niet zal u absoluut de keuze betreuren geven.

Laat u verrassen door het brede scala van elektrische haarden Muur op onze site, zult u zo vele modellen te vinden om een ​​geschikt is voor uw huis.
 

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies