Wandgemonteerde Elektrische Haarden - Ontworpen en Gemaakt in Italië

1 Product
Viadurini Fire Design
€ 1.966,94 € 2.458,68  - 20%

Elektrische wandgemonteerde designhaard - Verwarming ontworpen en ontwikkeld door ambachtslieden uit Italië.

Het heeft een geweldig schilderachtig effect en kan in de ontspanningsruimte van het huis of naast de eettafel worden geplaatst. Het zal zeker een warme en gastvrije sfeer creëren met een sterke esthetische impact.

De lijn van elektrische open haarden maakt elegantie hun winnende kaart. Slank en verfijnd maar tegelijkertijd sober van kleur en stretch zijn de optimale oplossing om een muur speciaal te maken. De functies worden gecompleteerd door een extreme stilte, een vuur- en sinteleffect van ongelooflijk realisme en, in sommige modellen, een praktische verwarmingsfunctie met twee vermogens en een handige afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd voor bediening op afstand.
Vermeldenswaard zijn ook het zeer lage energieverbruik van de open haarden in onze collectie.
Het zijn in feite elektrische haarden die gebruik maken van het vernevelde water om het vlam- en rookeffect te creëren, maar er is heel weinig water nodig: met een liter is het mogelijk om de open haard gedurende 12 uur te voeden.

Laat u verbazen door de ruime keuze aan aan de muur hangende elektrische haarden op onze site, u zult vele modellen vinden, waaronder degene die geschikt is voor uw huis.
Onze medewerkers staan tot uw beschikking om u te helpen tijdens de aankoop en om uw vragen over de producten op onze site te beantwoorden via ons e-mailadres en de juiste chat onderaan de pagina.
Email Newsletter
Nieuwsbrief