Made in Italy

Badkamermeubel met wastafel in gelakt hout 120x85x46cm Amber, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: AMBRA 5
€ 2.613,60 € 3.267,00 -20%
Maatregelen mm. 1200x850x460
Levertijden 3 weken
Gewicht Product 49 kg
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Badkamermeubel met wastafel in gelakt hout 120x85x46cm Amber, made in Italy
Elegante wastafelkast met 2 laden met stevige en harmonieuze lijnen, gemaakt van gelakt hout met massief houten voeten van natuurlijk eiken. Geïntegreerde top van hars. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
Amber meubilair drukt elegantie en klasse uit tussen moderniteit en traditie met warme, solide en harmonieuze architecturen en voeten met veelzijdige massief houten oppervlakken.

Voltooien beschikbaar
- glanzende kaki
- glanzend wit
- gepolijste parel

NB : kranen niet inbegrepen

De producten in deze collectie kunnen worden aangepast in termen van maten en afwerkingen. Stuur voor informatie naar clienti@viadurini.it .

Er is een moment waarop de woorden traditie, intrinsieke schoonheid, waarde, cv de hoofdrol spelen in het landschap van het leven. Ze beschrijven met een hernieuwde taal de voorwerpen die onze huizen bezielen, getuigen van onze smaak; als een behoefte aan harmonie, als een ruimte van cultuur. Creativiteit, materie en de herontdekking van natuurlijke elementen schetst met nieuwe inhoud de essentie van de Ambra- collectie, een poëtische figuur die de conventie overtreedt en opvalt door zijn elegantie en duidelijke lijnen.
 
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief