Made in Italy

Badkamerspiegel met een modern design LED-verlichting Yvone

  • Made in Italy
  • Code: YVONE120
€ 957,09
Maatregelen L1200x H 900XP 40 mm
Levertijden 2 weken levertijd kan variëren als de producten niet op voorraad zijn.
Gewicht Product 26 kg
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Badkamerspiegel met een modern design LED-verlichting, Yvone
Spiegel met LED-verlichting. Gemaakt om een ​​groot licht dankzij de grote bovenste stralen bieden. Zandstralen 70 mm.
Yvone is ook beschikbaar in andere maten: 72, 96. Vraag een offerte aan: @ viadurini.it klanten.

LED verlichting: 4000K
Vermogen: 17W
Lumen: 1510 lm

Producer Made in Italy
De producten van deze collectie zijn gemaakt door een vennootschap die is gebaseerd op "de kracht van de ervaring"; ervaring geteeld in een halve eeuw onderzoek naar materialen, verwerkingstechnieken, naar de meest effectieve prestaties en esthetische oplossingen. Maar het bedrijf beschikt ook over van de ervaring die is opgedaan in de geschiedenis van de plaatsen, Toscane, mooi land rijk aan middeleeuwse en renaissance kastelen, villa's, bestelde een landschap van velden en bossen, waar de groei en industriële ontwikkeling al hebben gegeven ' gehele grondgebied een leidende rol en een nieuw gezicht, zowel sociaal, economisch en cultureel. In dit kader hebben we een pad gericht op de evolutie van de trends en interne planning, versterkt door een commerciële en distributie strategie ontwikkeld.
Design, flexibiliteit en aandacht voor detail zijn de sleutelwoorden voor de realisatie van de inrichting: badkamer spiegels, lichte spiegels, meubels container en kolommen ontworpen om de badkamer te maken een functionele omgeving, maar met stijl.
Altijd in harmonie met de tijd, dit bedrijf biedt een kwaliteit van de productie met collecties die weten hoe te reageren op de uiteenlopende behoeften van haar klanten in termen van functionaliteit, esthetiek en prijs / kwaliteit verhouding. Een naleving van de Europese normen en de gebruikte materialen in de verschillende stadia van de verwerking van het product en met de garantie van een productieketen tot 100% made in Italy materialen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief