Binnen- en buitentafel met 6 stoelen met verstelbare rugleuning en 4 poefs - Venir

  • Code: VENIR
€ 1.442,48 € 1.803,10 -20%
Materiaal staal, polyrotan koord, glas, stof
Levertijden 10/15 werkdagen

Tuintafel met 6 stoelen en 4 stalen poefs bekleed met polyrattan koord

Tafel voor binnen en buiten gemaakt met stalen structuur bedekt met grijs polyrattan koord en blad van 5 mm dik zwart gehard glas .
Inbegrepen zijn 6 stoelen met verstelbare rugleuningen en 4 poefs met stalen structuren bedekt met grijs polyrattan koord en kussens bedekt met ecrukleurige waterafstotende stof met afneembare hoezen.

Deze modulaire tuinset is de essentie van veelzijdigheid en ruimte-efficiëntie . De set is ontworpen voor elke buitenomgeving en bevat een stijlvolle tafel en bijpassende stoelen die, wanneer ze niet worden gebruikt, samen een compacte, overzichtelijke opstelling vormen en transformeren in een eigentijds designsculptuur .

De geweven afwerking geeft de set een verfijnde en duurzame uitstraling, ideaal om gasten in stijl te ontvangen of te genieten van ontspannende avonden onder de sterrenhemel. De kussens bieden een comfortabel contrast en nodigen uit tot lange periodes van ontspanning en buitengesprekken.

Deze set is niet alleen een zitoplossing; is een innovatief buitenmeubelsysteem dat inspeelt op de behoefte om de ruimte te optimaliseren zonder concessies te doen aan functionaliteit en esthetiek . Perfect voor degenen die de schoonheid van orde en functionaliteit waarderen, deze set is een chique toevoeging aan elke tuin, patio of terras.

Dimensies:
  • stoel: lengte: 52 cm x diepte: 52 cm x hoogte: 86 cm - zithoogte 42 cm
  • poef: lengte: 41cm x diepte: 41cm x hoogte: 35cm
  • tafel: lengte: 167 cm x diepte: 110 cm x hoogte: 72 cm
  • zitplaatsen tafel: 10 zitplaatsen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief