Made in Italy

Binnenkruk in essenhout en kunstleer Made in Italy - Floki

  • Made in Italy
  • Code: FLOKI1
€ 700,61 € 875,76 -20%
Maatregelen B45xD50xH92cm
Levertijden 25 werkdagen
zitten apparatuur Kunstleer
Structuur materiaal Essenhout
Zithoogte (cm) 65cm

Binnenkruk van gebeitst essenhout en imitatieleer Made in Italy

Eetkamerkruk volledig gemaakt in Italië met medium walnoot gebeitste essenhouten structuur en aardekleurige imitatieleren zitting. Krukje met een tijdloze charme, het combineert de elegantie van hout en de verfijning van imitatieleer, waardoor een moderne herinterpretatie ontstaat die perfect is voor het inrichten van elke woonkamer. Het is ideaal voor huishoudelijk en contractgebruik dankzij de eenvoudige en lineaire afwerkingen. De gebruikte materialen voor de constructie garanderen kwaliteit en duurzaamheid, zelfs in de loop van de tijd.

Het rebelse kunstleer is gemaakt met een bijzondere afwerking met geëxpandeerde microbolletjes met als doel een extreem fluweelachtig oppervlak te verkrijgen met een doorleefde uitstraling. Door natuurlijk schrobben en gebruik krijgt de stof meer charme en een vintage effect. Zacht, omhullend en vuurvast, geschikt voor elke gelegenheid.

Dimensies:
  • B45xD50xH92cm
  • Zithoogte: 65cm
NB: de kruk is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Contrasterende stiksels zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief