Made in Italy

Binnenstoel in essenhout en kunstleer Made in Italy - Floki

  • Made in Italy
  • Code: FLOKI
€ 537,95 € 672,44 -20%
Maatregelen L 47 x D 57 x H 90 cm
Levertijden 25 werkdagen
zitten apparatuur Kunstleer
Structuur materiaal Essenhout
Zithoogte (cm) 47 cm

Binnenstoel van gebeitst essenhout en imitatieleer Made in Italy

Volledig in Italië vervaardigde eetkamerstoel met structuur van donker walnootgebeitst essenhout en zitting van grijs kunstleer. Stoel met een tijdloze charme, het combineert de elegantie van hout en de verfijning van imitatieleer, waardoor een moderne herinterpretatie ontstaat die perfect is voor het inrichten van elke woonomgeving. Het is ideaal voor huishoudelijk en contractgebruik dankzij de eenvoudige en lineaire afwerkingen. De gebruikte materialen voor de constructie garanderen kwaliteit en duurzaamheid, zelfs in de loop van de tijd.

Het elegantie-kunstleer is zacht en kneedbaar en biedt uitstekende weerstand tegen wrijven en slijtage, zelfs na verloop van tijd. Het is gemaakt met een katoenen basis en een synthetische laag die leer reproduceert met een elegant en vintage effect.

Dimensies:
  • L 47 x D 57 x H 90 cm
  • Zithoogte: 47cm
NB: de stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Contrasterende stiksels zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief