Buiten- en binnenwoonkamer bestaande uit 1 hoekbank en 1 salontafel - Savoir

  • Code: SAVOIR
€ 2.618,36 € 3.272,95 -20%
Materiaal aluminium, polyester, polyhout
Maatregelen bank: 315x247x76 cm / salontafel: 80x140x30 cm
Levertijden 10/15 werkdagen

Tuinlounge met bank en aluminium tafel

Zitbank voor binnen en buiten gemaakt van mat antraciet gepoedercoate aluminium structuur, kussens bekleed met grijs polyester met afneembare hoezen, planken van eikenhout afgewerkt polywood en verstelbare voet. De structuur bestaat uit 1 hoekbankelement, 3 rechts/links-zitplaatsen + 2 rechts/links-zitplaatsen, opstelling naar keuze tijdens de montage
Ook inbegrepen is de salontafel met een mat antraciet gepoedercoate aluminium structuur en een blad van polywood met eiken afwerking.

Deze hoekbank met salontafel voor in de tuin is het voorbeeld van moderne buitenluxe . De combinatie van stevige aluminium structuren en het gebruik van polywood voor de details van de salontafel en de bankuiteinden zorgt voor een elegant en verfijnd visueel contrast. De dikke, comfortabele kussens zorgen voor een uitnodigende en ontspannende zitervaring, perfect voor lange vrije middagen of gezellige avonden onder de sterrenhemel.

Door de veelzijdigheid van het modulaire ontwerp kan de bank worden aangepast aan ruimtes van verschillende afmetingen en configuraties, waardoor een perfecte integratie met elk type buitenomgeving wordt gegarandeerd, van de minimalistische tuin tot de ruimste patio . De centrale tafel is ideaal voor het hosten van drankjes, boeken of decoraties, waardoor het een gezelligheidscentrum wordt voor elke gelegenheid.

Deze set is niet zomaar een meubelset, maar een echte uitnodiging om van het buitenleven te genieten , waarbij stijl, comfort en functionaliteit worden gecombineerd om een gastvrije en ontspannen sfeer in uw tuin te creëren.

Dimensies:
  • bank: lengte: 315 cm x diepte: 247 cm x hoogte: 76 cm - zithoogte 39 cm
  • 6 zitkussens: lengte: 69 cm x diepte: 70 cm
  • 6 rugkussens: lengte: 67cm x hoogte: 40cm
  • 1 rugkussen cm. L.60 H.40
  • zijplanken bank 30 x 80,5 cm
  • salontafel: lengte: 140 cm x diepte: 80 cm x hoogte 30 cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief