Made in Italy

Buitenfauteuil met LED-licht in polyethyleen Made in Italy - Ervin

  • Made in Italy
  • Code: ERVIN1
€ 589,53 € 736,91 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) tweeënnegentig
Diepte (cm) 86
Hoogte (cm) 65
Energieklasse NAAR

Design tuinfauteuil in polyethyleen met LED-licht Made in Italy.

Deze buitenfauteuil kenmerkt zich door zachte lijnen en een omhullende vorm die het samen met de ledverlichting tot een echt designobject maken. Perfect om met stijl en smaak in te richten en tegelijkertijd licht te geven aan buitenomgevingen die karakter en persoonlijkheid nodig hebben. Volledig geproduceerd in Italië met grondstoffen die zijn gekozen om een robuust en hoogwaardig eindproduct te garanderen, de structuur is gemaakt van polyethyleen dat wordt gekenmerkt door uitstekende weerstand tegen de zon, schokken en hitte.
Compleet met koud LED-lichtset met: 20W klasse A lamp, polycarbonaat omhulsel, 280 cm lange zwarte kabel en spatwaterdichte stekker.

Onderhoud en reiniging: regelmatig reinigen met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, afspoelen met water en afdrogen met een doek. Gebruik geen detergenten of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan een verandering van de kleur en de originele afwerking van het item veroorzaken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief