Buitenkeuken op designwielen, hoge kwaliteit in hout en staal - Calliope

 • Code: CALLIOPE4
Levertijden 2 werkweken

Buitenkeuken op wielen in roestvrij staal en teakhout met verwisselbare platen, twee maten beschikbaar, modern design, hoge kwaliteit.

Het is een buitenkeuken op wielen die wordt gekenmerkt door een robuuste structuur die gebruik maakt van geborsteld roestvrij staal, afwerkingen en top van hoogwaardig composiet met massief houten afwerking Walnoot, u kunt plaatsen waar u wilt: in de tuin, op het terras of bij het zwembad, voor een luxe en trendy effect.
Het is mogelijk om de buitenkeuken aan te passen door te kiezen tussen twee afmetingen van de structuur en een breed scala aan beschikbare kookplaten , waardoor de keuken ontstaat die u het meest wilt en die het beste bij u past.

Neem contact met ons op via het specifieke formulier " Informatie aanvragen " voor een gepersonaliseerde offerte.

De voorgestelde modulaire inductiekookplaten blinken uit in design en kwaliteit . Ze bestaan uit recente inductie- en infraroodtechnologie, worden snel warm en zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij de geïntegreerde schuifregelaars. Ze maken het mogelijk om de trolley op elk moment aan te passen aan hun uitwisselbaarheid, de enige vereiste is de beschikbaarheid van elektriciteit (220-240V).
Veel plezier met koken in de wok of op de grill, binnen of buiten, gemakkelijk en veilig!

Beschikbare soorten en maten:
1 gekenmerkt door twee koken stations.
Afmetingen : breedte 100 x diepte 60 x hoogte 90 cm.

2 vertoont drie koken stations.
Afmetingen : breedte 140 x diepte 60 x hoogte 90 cm

Elk van de twee types is beschikbaar in de Large- versie, die ruimte biedt voor een grote kookplaat (Large 60cm) om uit te kiezen:
- inductieplaat 600 - 4 zones
- 580 Teppanyaki inductieplaat

Inductiekookplaten zijn de nieuwste generatie inductietechnologie. Ze bieden veel voordelen , zoals inductiekoken:

 • Het heeft een zeer hoge ecologische en energie-efficiëntie
 • Het heeft een kooksnelheid van 30% tot 60% sneller dan koken op gas of met halogeentechnologie, terwijl het toch uitstekende prestaties behoudt.
 • Perfect aanpasbaar, flexibel en nauwkeurig
 • Het is veilig, omdat de kookplaat nooit te heet wordt
 • Makkelijk schoon te maken.
 • In tegenstelling tot barbecue komen voedingsstoffen niet in contact met vlammen of gas.
U kunt de kookplaat ook aanpassen door te kiezen uit het brede aanbod aan platen:
 1. ONE ZONE 400 : de nieuwste generatie inductietechnologie. Maximaal verbruik 3700 W.
 2. MULTIFLEX 400 : inductie van de nieuwste generatie, bestaande uit 2 rechthoekige kookzones, biedt u volledige vrijheid. De zones zijn afzonderlijk te gebruiken of aangesloten in een grote kookzone. Het heeft tal van functies waarmee u snel en met maximale controle kunt koken. Maximaal verbruik 3700 W.
 3. WOK 400 : doet veel meer dan alleen de oosterse keuken in huis halen. Daarin is het mogelijk om te sudderen, bruin, marineren, stomen en, ja, zelfs bakken! Dankzij de holle vorm en de grote inductiespoel warmt het gehele oppervlak van de pan gelijkmatig op. Op deze manier kan het voedsel snel en gelijkmatig worden verwarmd, waardoor de kleur, smaak en voedingswaarde beter behouden blijven. Wok 400 biedt 100% comfort dankzij tal van geïntegreerde functies. Maximaal verbruik 3200 W.
 4. TEPPANYAKI 380 : Volledige vrijheid met de Teppanyaki-plaat omdat je hem kunt bakken zonder de dimensionale beperkingen van potten en pannen. Voor liefhebbers van teppanyaki is deze versie op basis van inductietechnologie de crème de la crème! Het is niet alleen krachtig, maar het is ook mogelijk om de temperatuur heel nauwkeurig te regelen. U kunt snel vlees of vis bakken, spiesjes bereiden of groenten grillen. Op deze manier eten bereiden is inderdaad erg gezond. De plaat heeft twee temperatuurzones die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Maximaal verbruik 2800 W.
 5. TEPPANYAKI 580 : Functioneel identiek aan de Teppanyaki 380-plaat, maar heeft 4 onafhankelijke thermostatische gebieden. Maximaal verbruik 5600 W.
 6. 600/4 ZONES : Functioneel vergelijkbaar met de One zone en Multiflex, gekenmerkt door de nieuwste generatie inductie en samengesteld uit 4 kookzones. Maximaal verbruik 7400 W.

Ook kunt u uw buitenkeuken op wielen personaliseren met een breed scala aan accessoires !

Algemene kenmerken :

 1. Laden met dempingssysteem om gemakkelijk en geruisloos te sluiten.
 2. Gebruik van hoogwaardige houtsoorten.
 3. Stevige roestvrijstalen wielen met kogellagers en rem, om het transport van de trolley door elk oppervlak te vergemakkelijken: grastegels, tropisch hout, enz.
 4. In de trolley zit een waterdichte aansluiting voor de kookplaten.
 5. Robuuste constructie van roestvrij staal en hout.
 6. Altijd compleet met waterdichte hoes van hoge kwaliteit.
Het product bevat :
- Een waterdichte beschermhoes
- Een flessenhouder
- Een snijplank
- Een elegante meshouder om je bestek altijd veilig bij de hand te hebben
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief