Made in Italy

Design chaise longue tuinstoel in wit plastic - Zoe van Mayyour

  • Made in Italy
  • Code: 300110ZOE
€ 2.725,48
Maatregelen 220x69xH59 cm
Ontwerper Meer ontwerp
Levertijden 3/4 werkweken

Tuinchaise longue van modern design en gemaakt in Italië, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Een verfijnde, elegante en hoogwaardige afwerking. Het ontwerp van Zoe integreert harmonieus met het verstelsysteem van de rugleuning dat is opgelost door het gebruik van een gasveer die wordt bediend met een simpele knop. De polyethyleen schaal bevat volledig verchroomde metalen onderdelen die een lange totale weerstand tegen weersinvloeden garanderen.

Bochtige en luxueuze ligstoel, Zoe interpreteert alle dimensies van comfort dankzij een origineel en verfijnd geheim mechanisme, uniek en goed verborgen. Binnenin bevat het in feite een gasveer waarmee u, het resultaat van studies en langdurig experimenteren, comfortabel de rugleuning in de gewenste hoek kunt stellen zonder op te staan, simpelweg door op de ergonomische knop rechts onder het chassis te drukken .
Origineel, innovatief, Zoe stelt je in staat naadloos om te schakelen van liggende naar zittende positie. Zoe heeft een ruime keuze aan kleuren en een fantastische veelzijdigheid in gebruik: het kan zowel in open ruimtes als in gesloten omgevingen worden geplaatst, het heeft geen last van temperaturen van + 60 ° tot -20 ° en al zijn metalen apparaten zijn volledig van aluminium of 316 staal om zonder problemen weersinvloeden te weerstaan.

Afwerking: EMBOSSED PRINTED POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour- producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy® , ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy® , een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief