Made in Italy

Moderne design chaise longue in gekleurd polyethyleen - Cloe by Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 30010CLOE
€ 1.465,89
Maatregelen 220,6x69,2xH 54 cm
Ontwerper Meer ontwerp
Levertijden 3/4 werkweken

Moderne chaise longue voor buiten van Italiaans design, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Het ontwerp van Cloe is geboren met een extreme natuurlijkheid. De zachte, overtuigende en nooit geïrriteerde rondingen zijn de extreme synthese van dit product. Dankzij de ergonomische analyse heeft Myyour deze ligstoel comfort en een hoog niveau van ervaren welzijn kunnen bieden. Cloe is gemaakt van polyethyleen en ontworpen voor gebruik buitenshuis, het is bestand tegen water en UV-straling.

Sundeck werd opgevat als synoniem voor comfort en ontspanning, Cloe dankt zijn ontwerp aan een grondige ergonomische studie gericht op het creëren van een zacht en uitnodigend object, alle rondingen en geen randen, een essentieel voorbeeld van de ideale chaise longue. Het doel is grotendeels bereikt: Cloe valt vandaag op als een van de meest intrigerende voorstellen van de hele Myyour- collectie. Hij is bestand tegen temperaturen van -20 ° tot + 60 ° zonder problemen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De chaise longue is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afwerking: EMBOSSED PRINTED POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour- producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy® , ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy® , een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief