Made in Italy

Eenpersoonsbed met gevoerd hoofdeinde en voeten Made in Italy - Aaron

  • Made in Italy
  • Code: AARON
€ 1467,08 € 1833,84 -20%
Materiaal MDF en HDF
Levertijden 40 werkdagen
Lengte (cm) 108
Diepte (cm) 210
Hoogte (cm) 116

Eenpersoons gewatteerd bed bekleed met stof

Eenpersoonsbed gemaakt met een structuur van houtvezelpanelen (MDF) van gemiddelde dichtheid en bekleed met stof en poten van duifgrijs polypropyleen .
Bij de containervariant zijn de containerbodems gemaakt van hogedichtheidsvezelplaat (HDF) van geperst hout met hoge dichtheid .

Model zonder ringcontainer: gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog die schoonmaken onder de structuur mogelijk maakt.
Model met standaardcontainer : gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog die schoonmaken onder de structuur mogelijk maakt. Container met schuine opening die het praktische aspect van een groot compartiment met ongelooflijke capaciteit toevoegt.
Model met comfortcontainer : gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog die schoonmaken onder de structuur mogelijk maakt. Container met schuine en horizontale opening die het praktische aspect van een groot compartiment met ongelooflijke capaciteit toevoegt en maximaal gemak garandeert bij het opmaken van het bed.

Magnum bedbodem: de structuur van deze bedbodem is gemaakt met verhoogde diktes. De twee langsversterkingen garanderen een duurzame stevigheid van de 14 beukenhouten latten. Voeten hoogte 35 cm
Relax bedbodem: ontworpen om het comfort van de matras aanzienlijk te verbeteren, dankzij de verstelmogelijkheden op de zwaarst belaste plaatsen en voorzien van zijdelingse steunen, die de beweging en vorm van het lichaam ook in de lengterichting begeleiden. Dankzij het stevige gedeelte van het ijzeren frame kunnen de diktes worden verkleind om de basis in het bedframe te plaatsen, waardoor een strakke esthetiek wordt gegarandeerd.

Beschikbare afwerkingen:
  • crème stof
  • turkooise stof
Dimensies:
  • 108x210 x hoogte 116 cm - bedbodem 90x190 cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro