Made in Italy

Eetkamerstoel met armleuningen in essenhout Made in Italy - Betsy

  • Made in Italy
  • Code: BETSY
€ 735,52 € 919,40 -20%
Maatregelen L 44 x D 56 x H 84 cm
Levertijden 25 werkdagen
Structuur materiaal Essen hout
Zithoogte (cm) 46 cm
Hoogte armleuning (cm) 65,5

Woonkamerstoel met armleuningen en structuur in gebeitst essenhout Made in Italy

Eetkamerstoel met armleuningen geheel made in Italy met frisè walnootkleurige essenhouten structuur en kleikleurige rebel kunstleren zitting . In deze stoel wordt comfort gecombineerd met design dankzij de houten structuur die uniciteit en verfijning geeft en de zitting die comfort en gastvrijheid garandeert. Deze stoel met een modern design is perfect om elke woonkamer, eetkamer of keuken in te richten met een vleugje elegantie en verfijning, waarbij functionaliteit en bruikbaarheid altijd gegarandeerd zijn.

Het rebelse kunstleer is gemaakt met een bijzondere afwerking met geëxpandeerde microbolletjes met als doel een extreem fluweelachtig oppervlak te verkrijgen met een doorleefde uitstraling. Door natuurlijk schrobben en gebruik krijgt de stof meer charme en een vintage effect. Zacht, omhullend en vuurvast, geschikt voor elke gelegenheid.

Dimensies:
  • B 44 x D 56 x H 84 cm
  • Zithoogte: 46cm
  • Hoogte armleuning: 65,5 cm
NB: de stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Contrasterende stiksels zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief