Made in Italy

Fiam Italia Dorian vloer- / wandspiegel 202x105cm gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: DO-202
Wilt u een offerte op maat?
Maatregelen L.202xP.10xH.105cm
Levertijden 4/5 weken
Fiam Dorian vloer- / wandspiegel design 202x105cm gemaakt in Italië
Ontwerper : MASSIMO IOSA GHINI
Dorian is een designspiegel met een lijst van gesmolten glas met een hoge rugleuning van zilver en een platte spiegel. Achterframe van geverfd metaal. Mogelijkheid tot verticaal of horizontaal ophangen. Geleverd met afneembare voeten voor vloerversie. De Dorische spiegel is een spiegel van belangrijke afmetingen, die in de woonkamer, in het slaapgedeelte of op kantoor kan worden geplaatst. Dankzij het verfijnde ontwerp geeft het een vleugje luxe aan uw kamers.

KWALITEITSGARANTIE : FIAM is UNI EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd
Door aan deze referentiestandaard te voldoen, kan FIAM zeer hoge kwaliteitsnormen bereiken. Een van de directe bewijzen is de traceerbaarheid van zijn producten: elk FIAM- product draagt een onuitwisbare sticker, gebakken op zeer hoge temperatuur, waarin naast het bedrijfsmerk een code wordt vermeld waarmee de volledige productiecyclus kan worden gereconstrueerd.

Italiaanse fabrikant: FIAM
Er zijn talloze grote namen in het wereldontwerp die in de loop der jaren hebben samengewerkt en samengewerkt met FIAM om gebogen glazen meubels te creëren.
Deze merken, die tot de meest prestigieuze en eclectische van de Italiaanse en internationale designscene behoren, hebben FIAM gekozen om een onuitwisbare stempel te drukken in de geschiedenis van meubels met een uniek en onherhaalbaar ontwerp uitgehouwen in glas.

FIAM, glascultuur
Glas is een magisch en eeuwig materiaal, bijna alsof het een intrinsieke heiligheid bezit. De oprichter van Fiam heeft de uitdaging van dit materiaal aanvaard sinds hij een jongen was, waardoor het praktisch een missie werd. Door de basis te leggen voor een project dat bij de oorsprong onwaarschijnlijk leek; van glasplaat een materiaal maken
hoofdrolspeler in inrichting. Charme en poëzie, dit is wat glas nog steeds uitstraalt. De charme van een tijdloos materiaal. Poëzie is de ijdelheid van een materiaal dat in staat is te weerspiegelen wat ons omringt en onze standpunten over de werkelijkheid te vermenigvuldigen.

Ontwerper en onderscheidingen
Fiam
Italia is wereldwijd herhaaldelijk erkend als een bedrijf van uitmuntendheid en innovatie, zoals blijkt uit de vele prijzen die in de loop van de tijd zijn ontvangen, onder andere de Compasso d'Oro Lifetime Achievement Award en de Leonardo Quality Italy Award . De Compasso d'Oro Award is de oudste en meest gezaghebbende designprijs ter wereld, opgericht in 1954 naar een idee van Gio Ponti. Fiam behaalde het voor zijn carrière in 2001, als een bedrijf dat zich onderscheidt met erkenning en prestige op het gebied van ontwerp, productie en onderzoek. In 2015 heeft het Leonardo-comité, dat al meer dan twintig jaar het talent van mannen en bedrijven erkent en beloont om relevantie te geven aan de vele buitengewone Made in Italy-excellentie, Fiam de Leonardo Quality Italy Award toegekend als een bedrijf dat zich onderscheidt door innovatie en kwaliteit van producten gecombineerd met een sterke internationale, commerciële en productieve uitstraling.

Glas: een symbool van de ecologische duurzaamheid van de toekomst
Glas is natuur. Het bestaat voornamelijk uit zand en kalk. Het is aseptisch, niet giftig en geeft geen schadelijke stoffen af. Glas is eeuwig en kan eindeloos worden gerecycled zonder afval. FIAM Italia versterkt de deugden van glas door middel van zijn productieprocessen die plaatsvinden met volledig respect voor het milieu.

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor
FIAM , altijd alert op variaties in smaak en levensstijl, omvat ook de inrichting van de Home / Office-sector. Met zijn eigen creatieve lijnen verkent hij nieuwe mogelijkheden
van setting, in overeenstemming met de "bedrijfsfilosofie", uitgedrukt met passie in de extreme strengheid van design en constante technologische innovatie. De werktafel wordt een "leidend element" in verschillende behoeften en situaties: voor het bureau thuis, als hoofdrolspeler in een elegant directiekantoor, in het midden van een belangrijke vergaderruimte; in een zeer breed assortiment, gediversifieerd in stijl en grootte, waarmee de talrijke inrichtingsaccessoires van de Fiam Collectie kunnen worden geharmoniseerd. Er worden modellen aangeboden die variëren van het “minimal class” Rialto-model tot de totaal op maat gemaakte versie van de Rialto L-versie; van het Graph-bureau, een technologische uitdrukking van onze traditie, tot het Atlas-bureau dat met de hand is gebeeldhouwd door Fiam-meesters.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief