Made in Italy

Fiam Veblèn Pasha elliptische wandspiegel gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: PASHAEL
Wilt u een offerte op maat?
Maatregelen L.221xP.5xH.82cm
Levertijden 3/4 weken
Fiam Veblèn Pasha elliptische wandspiegel gemaakt in Italië
Ontwerper : MARZIA AND LEO DAINELLI; geregistreerd model.
Pasha is een luxe spiegel bestaande uit een frame van 6 mm hoogvlamgesmolten glas, aan de achterkant verzilverd met reliëfdecoratie. Verkrijgbaar in gerookte of bronzen afwerkingen. De vlakke spiegel van 5 mm is verkrijgbaar in de afwerkingen neutraal, gerookt of brons. Het achterframe is van geverfd metaal.
De Pasha spiegel kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden en wordt geleverd met afneembare voetjes voor de vloerversie.
Versier de woonkamer of het kantoor met een luxe design-aanvulling die volledig in Italië is bedacht en ontworpen .
Het kan in elke kamer tussen huis en kantoor worden geplaatst die u een vleugje moderniteit wilt geven.

KWALITEITSGARANTIE : FIAM is UNI EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd
Door aan deze referentiestandaard te voldoen, kan FIAM zeer hoge kwaliteitsnormen bereiken. Een van de directe bewijzen is de traceerbaarheid van zijn producten: elk FIAM- product draagt een onuitwisbare sticker, gebakken op zeer hoge temperatuur, waarin naast het bedrijfsmerk een code wordt vermeld waarmee de volledige productiecyclus kan worden gereconstrueerd.

Geschiedenis
De geschiedenis van Veblèn werd ver in de tijd geboren, een ontwerpcultuur die begon in Italië , waarvan de wortels, gekoppeld aan elegantie, aan de smaak voor schoonheid, aan originaliteit, de smaak voor meubels hebben beïnvloed, nieuwe regels hebben vastgesteld en deel uitmaken van het imaginaire van de internationale jetset.
Met kristal, een van de oudste materialen in de menselijke geschiedenis, dat altijd synoniem is geweest met comfort en stijl voor degenen die het bezitten, te beginnen met de aristocratische Egyptische families die in hiërogliefen worden afgebeeld met hun glazen sieraden, verovert Fiam de beroemdste huizen ter wereld , een vruchtbare voedingsbodem worden voor de ideeën van de meest prestigieuze ontwerpers en merken, erkend door een bijzonder attent en verfijnd publiek.
Veblèn vertrekt van het verhaal dat de familie Livi op glas en kristal heeft geschreven, vanuit de knowhow die is verkregen op het gebied van exclusiviteit van vormen en interpreteert nu de wens van degenen die hun huis willen verrijken met kostbare meubels die elegantie met meer nadruk overbrengen.
Veblèn is gelegen in de prestigieuze omgeving van Villa Miralfiore, een vijftiende-eeuwse residentie, gerestaureerd in zijn oude glorie door de familie Livi, waar de charme van Veblèn tot leven komt tussen stucwerk, fresco's en decoraties. Het is van deze plek, rijk aan cultuur, kunst en goed leven, dat het symbool en de naam Veblèn worden geboren : de hermelijn, een dierlijk embleem van aristocratie, zuiverheid en royalty, werd ontdekt tijdens de restauratie van de Villa, de naam werd geïnspireerd door de mysterieuze legendes eromheen.
Wie de producten kiest, eigent zich fragmenten, tradities en tijdloze kennis toe.

Ontwerper
Er zijn talloze grote namen in het wereldontwerp die door de jaren heen hebben samengewerkt en samengewerkt met FIAM om gebogen glazen meubels te creëren.
Deze merken, die tot de meest prestigieuze en eclectische van de Italiaanse en internationale designscene behoren , hebben FIAM gekozen om een onuitwisbare stempel te drukken in de geschiedenis van meubels met een uniek en onherhaalbaar ontwerp uitgehouwen in glas.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief