Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Kennels voor honden en katten binnen, gemaakt in Italië

Iedereen die een hond heeft zorgt voor zijn gezondheid. Genegenheid, knuffels en aandacht zijn van essentieel belang om het leven beter uw pup. Even essentieel het is om "een exclusieve ruimte" te creëren om te kunnen rusten. De kennel is wat geeft uw huisdier een gezellige plek waar je ongestoord kunt uitrusten.

Om deze redenen, het tijdstip van de keuze die we moeten overwegen een aantal factoren:

De afmetingen. De eerste factor om te overwegen is de grootte van de kennel. In feite moet het niet al te klein, maar niet te groot zijn. In feite kan te veel ruimte van de hond zich veilig te voelen, evenals een verlies van warmte, vooral in de winter te voorkomen. Wat te doen om de juiste maat te bepalen? Het moet ervoor zorgen dat de hond in staat is om in de kennel te staan ​​en maken een bocht op zichzelf. Als het een puppy, moet u informeren over de grootte van die als een volwassene zal hebben.

Materials. Voor het materiaalkeuze dient de plaats van het hok overwegen, intern of extern. In de handel vinden we veel modellen van verschillende materialen: hout, kunststof of metaal geschikt voor gebruik buitenshuis. Voor degenen die willen naar de kennel in het huis te houden, kunt u een zachte hond bed, leer of slanker leer te kiezen. De kennel kan worden vervangen door een mand of een omheind gebied in de tuin met zijn favoriete objecten. Voorwaar, het hout is wat zorgt voor een grotere isolatie: het is koel in de zomer en warm in de winter. Het behandelde hout - met natuurlijke stoffen - niet schadelijk voor de gezondheid van de hond; Het is ook geurloos materiaal, dat gemakkelijk kan worden gereinigd. Terwijl het nadeel van kunststof of metaal kennels is dat zij niet geschikt zijn voor te hoge temperaturen, evenals die van metaal. In metal kennels, is het goed om een ​​kussen of een deken aan te maken comfortabeler te maken ..

Structuur. De ingang van het hok kan voor- of zijde. Het belangrijkste is dat het goed wordt beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, wind .. Wat betreft het dak als het wordt geworpen laat water naar beneden te gaan. Het schuifdak maakt een eenvoudige onderhoud en reiniging van de kennel. De structuur van het hok is belangrijk dat zowel isolator opgeheven van de grond ongeveer 8 cm.
In onze online shop   U kunt kennels voor honden / katten echt elegant vinden. En 'Wesly de kennel voor honden en katten gebonden leder, volledig handgemaakt door de Italiaanse ambachtslieden Masters. Het heeft een originele vorm die een wolk lijkt. Laat uw creativiteit! U kunt kiezen voor de kleur van de kennel, maar ook kussens, zacht en verkrijgbaar in vele leuke fantasieën.

De aanpassing van de kennel voor uw droom eindigt niet hier; In feite, kunt u de kennel van de grootte van uw keuze te bestellen!

Dankzij deze prachtige kennel ook onze trouwe vrienden kunnen genieten van de verfijning en vooral de hoge kwaliteit van de Made in Italy!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies