Made in Italy

Floyd barkruk / keuken H 96 cm, modern ontwerp, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: FLOYD
€ 403,07 € 503,84 -20%
Materiaal metaal en hydrocordex
Maatregelen 44x41xh96 zithoogte 67 cm
Levertijden 25 werkdagen
Floyd design kruk, gemaakt in Italië
Floyd presenteert een modern en schoon ontwerp, waardoor het geschikt is voor het inrichten van verschillende soorten omgevingen. De hoge rug biedt optimaal zitcomfort.
De productie is volledig in Italië gemaakt door bekwame vakmensen van een bedrijf dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in de industrie.

Niet stapelbaar.
Selecteer de gewenste variant in het vervolgkeuzemenu:
- vierkante poot in corten-afwerking met zitting bekleed met donkerbruin hydrocordex (weefsel met zeer hoge weerstand tegen slijtage, wrijving, scheuren en schuren.) Wasbaar, waterdicht en bestand tegen vocht)
- vierkante poot in chroomafwerking met zitting bedekt met klei eco-leer (materiaal bestaat uit een basis van katoen en een laag synthetisch materiaal, bestand tegen wrijven en slijtage)
- vierkante poot volledig bedekt met zand eco-leer (materiaal bestaat uit een basis van katoen en een laag synthetisch materiaal, bestand tegen wrijven en slijtage)
- vierkant been in nikkel afwerking met zitting bekleed met zwart leder (van Europese oorsprong rundvlees-grade leer)
                                                                      
Naast de voorgestelde zijn andere coatings zoals teknofibra, leer, microvezel, enz. Beschikbaar, zoals de elegance leatherette, IGNIFUGE CLASS 1 IM-materiaal dat de kruk geschikt maakt voor gebruik in contractomgevingen (hotels, restaurants en bars). Stuur voor informatie naar clienti@viadurini.it.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief