Made in Italy

Fratelli Boffi Albertine modern padded stoel in nepbont

  • Made in Italy
  • Code: ALBERTINECO
Wilt u een offerte op maat?
Maatregelen l.56xp.51xh.88cm
Levertijden 8 werkweken
Fratelli Boffi La Recherche Albertine modern padded stoel in nepbont
Albertine is een stoel met een uniek design, in elk detail ontworpen om anders en verrassend te zijn. De structuur heeft een natuurlijke walnoot afwerking, terwijl de zitting is bekleed met faux imbotttia als foto's.
Trakteer uzelf op een enkele inrichting accessoires, handgemaakt in Italië.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

BROTHERS BOFFI: Italiaanse ambachtelijke producent
Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn het leidmotief van Fratelli Boffi. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.
Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.

Collection "La Recherche" van Ferruccio Laviani
"Hoewel samengesteld uit twee tegengestelde stilistisch projecten aan elkaar, één met duidelijke verwijzing neo-gotische architectuur en de tweede de herziening van de Italiaanse meubels van de jaren '50, de collectie" La Recherche "Fratelli Boffi voor de Salone del Mobile in 2017 daadwerkelijk het is niet willekeurig.
In feite, zoals in het boek van Proust, het geheugen is het middel om te evolueren in de toekomst door het geheugen en kunst.
Proberen om deze twee elementen samen vakmanschap en traditie te combineren in de verwerking van Fratelli Boffi hout, ik geïrriteerd met kast Gothik-A stilistische elementen die de gotische stijl karakteriseren het oversteken van hen, vervormen ze, hen te manipuleren om een kooi te maken, een houten spinnenweb, waarbij een glazen container omsluit.
In de mobiele D / Vision afbraak, de divisie in feite, op verschillende verdiepingen van een klassieke buffet '50 hij hertekent de lijnen maken van onverwachte en verrassende blik terwijl de oorspronkelijke vorm.
Net als de smaak van de Madeleine, zoals Proust zegt, zelfs jaren na het eten maken kop opsteken jeugdherinneringen, zodat de collectie La recherche brengt ons terug naar wat is het archetype van zowel de meubels, maar zonder enige nostalgie of erfgoed wijze een typisch voorbeeld van klassieke meubels, maar Bendi wendde zich tot de toekomstige vormgeving, interieur hedendaagse door de ongeëvenaarde kwaliteit van handgemaakte meubels. "
Email Newsletter
Nieuwsbrief