Made in Italy

Gestoffeerd tweepersoonsbed met 2 nachtkastjes en matras Made in Italy - Aaron

  • Made in Italy
  • Code: AARON3
€ 6.470,52 € 8.088,16 -20%
Materiaal MDF en eco-leer, Lime meubelplaat
Levertijden 40/45 werkdagen

Gestoffeerd tweepersoonsbed en 2 nachtkastjes Made in Italy

Tweepersoonsbed gemaakt met een structuur van houtvezelpanelen (MDF) van gemiddelde dichtheid en bedekt met wit ecoleer. Bij de containervariant zijn de containerbodems gemaakt van hogedichtheidsvezelplaat (HDF) van geperst hout met hoge dichtheid .
2 nachtkastjes van Lime meubelplaat met handgemaakte witte parelmoer afwerking en gedempte lopers met 2 lades.
Ook inbegrepen zijn een TENCEL-matras
met 980 pocketveren + 4 cm geheugen, afneembare hoes en medisch hulpmiddel en 2 geheugenkussens , compleet met afneembare en wasbare TENCEL-kussensloop

Model zonder container: gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog, waardoor schoonmaken onder de structuur mogelijk is.
Model met standaardcontainer : gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog die schoonmaken onder de structuur mogelijk maakt. Container met schuine opening die het praktische aspect van een groot compartiment met ongelooflijke capaciteit toevoegt.
Model met comfortcontainer : gewatteerd bedframe met ondersteunde basis inbegrepen en comfortabele voet van 11 cm hoog die schoonmaken onder de structuur mogelijk maakt. Container met schuine en horizontale opening die het praktische aspect van een groot compartiment met ongelooflijke capaciteit toevoegt en maximaal gemak garandeert bij het opmaken van het bed.

Magnum bedbodem: de structuur van deze bedbodem is gemaakt met verhoogde diktes. De twee langsversterkingen garanderen een duurzame stevigheid van de 14 beukenhouten latten. Voeten hoogte 35 cm
Relax bedbodem: ontworpen om het comfort van de matras aanzienlijk te verbeteren, dankzij de verstelmogelijkheden op de zwaarst belaste plaatsen en voorzien van zijdelingse steunen, die de beweging en vorm van het lichaam ook in de lengterichting begeleiden. Dankzij het stevige gedeelte van het ijzeren frame kunnen de diktes worden verkleind om de basis in het bedframe te plaatsen, waardoor een strakke esthetiek wordt gegarandeerd.

Dimensies:
  • Bed: 160 x 190 x hoogte 116 cm
  • Nachtkastje: lengte: 54 cm x diepte: 38 cm x hoogte: 52 cm
  • Kussens: lengte: 72 cm x diepte: 42 cm x hoogte: 13 cm
Let op: verdere afwerkingen zijn op aanvraag leverbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief