Made in Italy

Gestoffeerd tweepersoonsbed met stoffen container - Belle

  • Made in Italy
  • Code: LETTOBELLE160
€ 1.946,31 € 2.432,89 -20%
Vorige prijs: € 2.432,89
Materiaal Hypoallergeen, ademend, vlekbestendig, krimpvrij Facebuk-materiaal: 100% PL
Levertijden 20/25 werkdagen
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Tweepersoonsbed in Italiaans design, met opbergdoos, bekleed met stof.

Een product dat een uitdrukking is van echt made in Italy en van de waarde van Italiaans vakmanschap . Uniek en origineel, het gestoffeerde bed Belle is de ideale oplossing om de slaapkamer met maximaal comfort in te richten, zonder de esthetiek en decoratieve waarde te verwaarlozen die zelfs een functioneel accessoire zoals een bed kan en moet hebben.
Het belangrijkste element van het hele ontwerp is het belangrijke hoofdeinde, zacht en vol kussens. Binnenin is er een stevig frame in spaanplaatpanelen van 18 mm en MDF van 8 mm, met D28 niet-vervormbare polyurethaanvulling en Dacron-vezel. Het bedframe, 32 cm hoog, heeft gemakkelijk afneembare hoezen (niet afneembaar hoofdbord). De pootjes zijn van hout en zijn 6 cm hoog.

Dit artikel wordt aangeboden in twee versies :
  • Zonder opbergdoos en zonder bedbodem: bed uitsluitend samengesteld uit hoofdbord, bedframe en voeten
  • Met opklapbare opbergbox : het is de ideale oplossing om de ruimte te optimaliseren en de slaapkamer altijd netjes te houden. In feite kunnen dekens, kleding, kussens enz. in de doos worden opgeborgen. De container is uitgerust met een orthopedische hefbasis, gemaakt van buisvormig ijzer geverfd met epoxypoeders op 200° en heeft twee afzonderlijke en op gelijke afstand van elkaar geplaatste verticale ijzeren wapeningsstaven. De metalen buis meet 40x28 mm. De latten zijn heel en gemaakt van 68x8 mm berken multiplex. Op verzoek bestaat ook de mogelijkheid om de exclusieve en innovatieve optionele containerkast aan te schaffen . Het is een echte kledingkast met schuifdeuren, ondergebracht in de containerbox. Het meet L161 x D99 x H18 cm en is uitgerust met verschillende vakken voor het organiseren van kleding, schoenen, handdoeken, enz. Het kan alleen worden geïnstalleerd op bedden die geschikt zijn voor een lattenbodem/matras van 160, 170, 180 of 200 cm. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De hoes is gemaakt van Facebuk-stof, hypoallergeen, transpirerend, krimpvrij en vlekbestendig .
  • Samenstelling: 100% PL
  • Gewicht 610 g/ml
  • Martindale 50000 cycli
  • Onderhoud: niet wassen in water - niet behandelen met hypochloriet - chemisch reinigen met perchloorethyleen - drogen in de droogtrommel met hete lucht verboden - strijken op de achterkant
De volgende maten zijn beschikbaar:
  • L 195 x D 215 x H 143 cm; maat geschikt voor een matras van 160x190 cm
  • L 195 x D 225 x H 143 cm; maat geschikt voor een matras van 160x200 cm
L = maximale breedte van het hoofdbord
P = totale diepte
H = totale hoogte inclusief bedframe en voeten

Belle is een bed met een unieke en innovatieve persoonlijkheid waarbij de geometrie van de lijnen samensmelt met de zachte vulling van de hoofdeindekussens. De kleuren van de bekleding zijn personaliseerbaar : laat uw fantasie de kleurencombinatie kiezen, Belle zal altijd in harmonie zijn met uw omgeving, uw smaak en uw persoonlijkheid. Dit bed kan ook op maat gemaakt worden . Neem voor offertes contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" .

We informeren onze vriendelijke klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief