Made in Italy

Gezichtshanddoek in Terry Katoen met Poema Kant 2 Stuks 2 Kleuren - Kasteel

 • Made in Italy
 • Code: CASTLE4
€ 183,78 € 216,21 -15%
Materiaal katoenen badstof
Levertijden 7 werkdagen item beschikbaar / 4 weken item om te produceren
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 100

Katoenen badstof handdoek met kant, 2 luxe kleuren gemaakt in Italië.

De waarde van traditie voegt zich bij de moderne levensstijl met de katoenen badstof washanddoek , met decoratief gedichtkant in twee afwerkingen.
De handdoek is geproduceerd in Italië, gemaakt van hoogwaardig katoen en voelt zacht aan dankzij speciale behandelingen die het natuurlijke uiterlijk versterken. Het is een ideale stof voor de badkamer omdat het hypoallergeen , antibacterieel en vooral hygroscopisch is, met volledig respect voor je huid, dankzij het gebruik van natuurlijke en hypoallergene kleurstoffen die glans en zwier geven.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden van dit product met een nobele charme en fijne stof .

De aanvulling is gemaakt om het hoofd te bieden aan de steeds groeiende wens van vandaag om elke omgeving te ervaren met intensiteit en diepgaande balans, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn.
Zo ontstaat door de aandacht voor detail en een authentiek design dat verwijst naar de essentie van schoonheid, een authentiek en ambachtelijk product , van de hoogste kwaliteit voor de geselecteerde grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen. De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Het artikel is geboren met respect voor elk element en neemt de natuur als levensstijl om een balans te vinden tussen vitale energieën, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn, waarin ecologische duurzaamheid een manier van zijn wordt. Ideaal voor degenen die het heden leven met de ogen van morgen, voor degenen die de wereld leven als een oneindige en vrije ruimte waar geen woorden nodig zijn.

Afwerkingen beschikbaar:
 • turkoois - oud leven
 • snoeproze - oud snoep
Handige tips: Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40 ° C, niet bleken, niet laten weken en niet uitwringen met de hand.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en niet direct in de zon te staan om de integriteit van de kleur en de natuurlijke vezels te behouden.

NB: nuances en variaties in uiterlijk in de loop van de tijd en tussen kledingstuk en kledingstuk zijn bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen. Ons linnen is oneindig modern. Een keuze uit een eigentijdse levensstijl die de achtergrond vormt van het ritme van het leven. Toegewijd aan hen die hun ervaring beleven met de ruimte als een moment van absolute vrijheid, op zoek naar een concreetheid die gepaard moet gaan met een compromisloze stijl.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
 • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
 • Via del pino 21 - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.nl
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW