Made in Italy

Grote trousse in linnen en katoen met Farnese kant en ritssluiting, 2 afwerkingen - Mike

  • Made in Italy
  • Code: MIKE
€ 83,31 € 104,14 -20%
Materiaal linnen en katoen
Levertijden 7 werkdagen artikel beschikbaar / 8 weken artikel om te produceren
Lengte (cm) 25
Diepte (cm) 35

Rechthoekige toilettas van linnen en katoen met ritssluiting en Farnese kant, gemaakt in Italië.

De waarde van traditie voegt zich bij de moderne levensstijl met deze grote rechthoekige toilettas van linnen en katoen met farnese kant en ritssluiting.
Veelzijdig en elegant , het kan dienen als etui, objecthouder of make-uptasje.

Gemaakt in Italië, gemaakt van hoogwaardig linnen en katoen en zacht aanvoelend dankzij speciale behandelingen die het natuurlijke uiterlijk versterken, de make-uptas is gemaakt met een hypoallergeen en antibacterieel weefsel, naast het gebruik van natuurlijke en hypoallergene kleurstoffen die ze geef glans en levendigheid aan de natuurlijke vezels.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden van dit product met een nobele charme en fijne stof .

De aanvulling is gemaakt om het hoofd te bieden aan de steeds groeiende wens van vandaag om elke omgeving te ervaren met intensiteit en diepgaande balans, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn.
Zo ontstaat door de aandacht voor detail en een authentiek design dat verwijst naar de essentie van schoonheid, een authentiek en ambachtelijk product , van de hoogste kwaliteit voor de geselecteerde grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen. De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Samenstelling:
  • linnen en katoen
Afwerkingen beschikbaar:
  • zwart
  • oude boter
Handige tips: Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40 ° C, niet bleken, niet laten weken en niet uitwringen met de hand.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en niet direct in de zon te staan om de integriteit van de kleur en de natuurlijke vezels te behouden.

NB: nuances en variaties in uiterlijk in de loop van de tijd en tussen kledingstuk en kledingstuk zijn bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief