Made in Italy

Hanglamp in antraciet linnen met interne ontwerpprint in 2 maten - Bramosia

  • Made in Italy
  • Code: BRAMOSIA
€ 466,54 € 583,18 -20%
Materiaal linnen
Kleur antraciet
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact E27
maximaal 57W

Moderne design hanglamp in antraciet linnen met interne print, 2 maten gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke hangende lamp is gemaakt met het doel om de wereld van technische en decoratieve verlichting naast elkaar te laten bestaan en naast elkaar te laten bestaan. Een aanvulling waarin esthetiek en functionaliteit worden gecombineerd ten gunste van een eigentijds ontwerp bestaande uit een antracietkleurige stoffen lampenkap die een 'zie ik niet zien'-effect geeft aan het interieur, dat zijn belangrijkste bijzonderheid verbergt: een moderne interne print van het gezicht van een vrouw die in staat is suggestieve sferen op te wekken en traditionele schema's te doorbreken.

Het product wil de authenticiteit en de duizend tinten benadrukken die de persoonlijkheid van elk karakteriseren, door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

De lamp is gemaakt van antraciet linnen , een materiaal dat bijzondere interesse wekt omdat het in staat is om een object van suggestieve emotie te creëren om de aandacht te trekken. Interne afdruk.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Beschikbare maten:

  • diameter 23 x 24 cm - type bron: 1 x E27 max 57W energieklasse van E tot A ++
  • diameter 40 x 42 cm - type bron: 1 x E27 max 105W energieklasse van E tot A ++
Technische kenmerken:
  • Zwarte elektrische kabel van 2 meter lang
  • Mat zwart metalen plafondkapje
  • Lamp niet inbegrepen
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief