Made in Italy

Hanglamp in antraciet steengoed en wit interieur - Edmondo

  • Made in Italy
  • Code: EDMONDO2
€ 867,23 € 1.084,04 -20%
Materiaal steengoed en email
Kleur mat antraciet en glanzend wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact E27
Lengte (cm) 31
Diepte (cm) 32
Hoogte (cm) 31
70W

Hanglamp van modern design in mat antraciet steengoed en wit interieur, gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke hanglamp heeft een ontwerp in industriële stijl met de eenvoudige en essentiële lijnen van de gebogen en vloeiende oppervlakken, benadrukt door de materiaaldichtheid van het donkere materiaal.
De dikte tot een minimum beperkt, de prettigheid bij aanraking , de trillingen en de klankweerkaatsingen zijn het resultaat van een bestudeerd en verzorgd ontwerp om een unieke zintuiglijke ervaring te garanderen.

De lamp is gemaakt van mat antraciet steengoed, een compositorisch continuïteitsmateriaal dat verschilt van keramiek voor een grotere weerstand tegen weersinvloeden, vuur en thermische schokken. Wit geëmailleerde binnenkant.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Technische kenmerken:
  • Zwarte elektrische kabel met canvas lengte 2 meter
  • Lamp niet inbegrepen
  • Type bron: 1 x E27 max 53W energieklasse van E tot A ++
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief