Made in Italy

Hanglamp in mat wit keramiek met decoratieve bloemen - Revolution

  • Made in Italy
  • Code: RIVOLUZIONE
€ 941,02 € 1.176,28 -20%
Materiaal keramiek
Kleur Mat wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact LED GU10 - 3000k
Lengte (cm) 6
Diepte (cm) 6
Hoogte (cm) 26
max 20W - 400 lumen

Handgemaakte hanglamp in mat wit keramiek met decoratieve bloemen, gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke hanglamp vertegenwoordigt de kwaliteit en waarde van de Italiaanse productie met zijn beknopte en delicate ontwerp , dat een typisch oud vakmanschap uit het midden van de achttiende eeuw benadrukt.
De eenvoudige keramische cilinder is verpakt in een wervelwind van bloemen die wordt benadrukt door de puurheid van de stilistische lijnen en het materiaal. Er zijn geen excessen, het perfect uitgebalanceerde ontwerp kan zo in verschillende contexten worden geplaatst, van de modernste voor een vleugje pure elegantie tot de meest klassieke en industriële, voor een eigentijdse sfeer en een opwindend contrast.

Het complement wil de authenticiteit en de duizend tinten benadrukken die de persoonlijkheid van elk karakteriseren, door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

De lamp is gemaakt van ondoorzichtig wit keramiek als materiaal dat de oorsprong, de maakbaarheid, de creatie vertegenwoordigt en dat rechtstreeks leidt naar de oorsprong van onze cultuur.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Technische kenmerken:
  • Witte elektrische kabel met canvas lengte 2 meter
  • Mat wit metalen plafondkapje
  • Inclusief lamp: 1 x GU10 LED 5W, 400 lumen - 3000K klasse A +
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief